No SSO cookie

Nissan NV200 Compact Cargo Van

voteaza
(0/ 0)
Nissan NV200 Compact Cargo Van
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto de la Chicago Nissan a prezentat furgoneta NV200

 
 

Nissan NV200 Compact cargo van si-a facut debutul in America de Nord, la Salonul Auto de la Chicago.

Versiunea comerciala a taxiurilor din New York City se alatura gamei de utilitare profesionale Nissan.

Chiar daca NV200 Cargo este la prima sa aparitie pe teritoriul Statelor Unite, van-ul compact este deja disponibil in mai mult de 40 de tari din intreaga lume. Dar van-ul pentru America de Nord a fost extins cu 200 mm, comparativ cu modelele obisnuite.

Masurile NV200 sunt: 4.729 mm lungime, 2.926 mm ampatament, avand  capacitatea portbagajului de 3.48 de metri cubi, cu o sarcina utila maxima de 680 kg.

Nissan NV200 Cargo are un motor de 2.0-litri cu patru cilindri si o transmisie CVT Xtronic. Nissan nu a dezvaluit date despre consumul de combustibil.

NV200 va ajunge la showroom-uri Nissan din SUA in cursul acestui an, oferind cumparatorilor posibilitatea de a alege din doua niveluri de echipare, numite "S" si "SV".

"Exista o nevoie tot mai mare de un van cu dimensiunea perfecta, care sa optimizeze spatiul de marfa, oferind un consum de combustibil mai bun, la un pret accesibil - exact ce ofera noul Nissan NV200," a declarat Joe Castelli, vice-presedinte Nissan Vehicule Comerciale si  Flote.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3427 :: 22.17MB