No SSO cookie

Nissan a facut mici modificari pentru modelul Note din 2012

voteaza
(0/ 0)
Nissan a facut mici modificari pentru modelul Note din 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan Note - facelift modest pentru model 2012

 
 

Prezentat in Europa in martie 2006, Note este oferta Nissan pentru segmentul mini-MPV.

Doar in Marea Britanie s-au vandut mai mult de 100.000 unitati Note, din productia totala de 427.985 vehicule costruite la fabrica din Sunderland Marea Britanie.

Si pentru ca nu exista un inlocuitor planificat pentru acest an, Nissan a lustruit putin modelul Note pentru anul 2012, i-a adaugat un nivel de echipare nou, i-a facut cateva upgraduri de stil si de echipament la anumite variante ale modelului.

Pentru inceput, varianta  Acenta primeste jante de 16 inch din aliaj, care inlocuiesc jantele de 15 inch, oglinzi laterale cromate si lumini de ceata pe fata.

In interior vom gasi diferite materiale pentru scaune, clima, faruri automate si senzori de ploaie.

Noul N-TEC+ se bazeaza pe Acenta, dar are in plus senzori de parcare spate, geamuri fumurii spate si un touch-screen 'Connect' prin satelit, sistem de navigare, iPod, CD/radio, conexiune USB si conectare telefon prin Bluetooth.

Pentru 2012, Note va avea aceeasi linie de notoare, care include un motor de 1.4 litri si unul de 1.6-litri pe benzina si un motor de 1.5 litri dCi diesel. care are un consum de combustibil de 4.2 l/100 km si emisii de CO2 de 110g/km.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3114 :: 17.79MB