No SSO cookie

Nissan aduce modelul 370Z facelift la Chicago

voteaza
(5/ 1)
Nissan aduce modelul 370Z facelift la Chicago
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Chicago Auto Show va fi gazda mai multor premiere Nissan.

 
 

Nissan are un mod tare ciudat de a-si prezenta premierele, fie ele si pe sol american. Cu ocazia Chicago Auto Show 2012, producatorul japonez va aduce pe scena lansarilor si noul 370Z, care a primit un facelift.

Insa Nissan nu a dat publicitatii niciun fel de detalii suplimentare, astfel ca nimeni nu stie daca este vorba de un facelift minor adus modelului curent (foto), de unul profund, care implica schimbari radicale asupra masinii, nu se stie o vorba despre motorizari, sau niveluri de echipare. Intr-un cuvant nu se stie nimic!

Stim doar ca Nissan 370Z, denumit Fairlady pentru piata din Japonia, a fost prezentat oficial, pentru prima data, in anul 2008, in cadrul LA Auto Show si a inlocuit modelul 350Z.

Alaturi de noul 370Z, Nissan va mai aduce la Chicago si versiunea pre-productie a noului Pathfinder, noul GT-R 2013 si o versiune speciala Nissan NV van.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1786 :: 17.78MB