No SSO cookie

Nissan si NASA lanseaza Seria Spec Z

voteaza
(0/ 0)
Nissan si NASA lanseaza Seria Spec Z
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan si Asociatia Nationala Auto Sport au creat o noua serie de curse, Spec Z, pentru modelul 350Z

 
 

Asociatia Nationala Auto Sport (NASA) si Nissan au anuntat crearea unei noi serii de curse Spec Z,  pentru toate variantele de echipare ale 350Z din anii 2003-2008.

Divizia Nissan Motorsports va oferi un premiu care recompenseaza primii trei clasati in fiecare concurs regional, ce va avea loc in week-end, cu premii de pana la 850 dolari. Cele care vor termina in pe primele locuri la sfarsitul sezonului vor fi, de asemenea, recompensate, cu premii de pana la 6.500 dolari.

In plus, BF Goodrich, care ofera anvelopele pentru seria de curse, a creat, de asemenea, propriul sau program de premii.
Nissan a declarat ca discuta deja si cu alti sponsori si va anunta mai multe detalii in scurt timp.

"Suntem foarte incantati de Spec Z", a declarat Jeremy Croiset, manager de sponsorizare NASA.  "Am lucrat indeaproape cu Nissan Motorsports privind crearea cursei Spec Z si va fi o serie de excelenta pentru oricine va dori sa utilizeze un vehicul care este rapid si relativ ieftin de construit si intretinut pentru curse. Cu programele de premiere care sunt prevazute pentru Spec Z, va fi greu sa gasiti o alta serie mai plina de satisfactii pentru a concura in ea".

Indiciul zilei (02.04.2012) este: NASA
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2162 :: 22.18MB