No SSO cookie

Mihai Marinescu concureaza in acest weekend pe Motorland, Aragon

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu concureaza in acest weekend pe Motorland, Aragon
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa debutul de la Monza, unde si-a demonstrat valoare terminand ambele curse in puncte, pe Mihai Marinescu il asteapta weekend-ul acesta o noua provocare.

 
 

Cursa cu oprire la boxe. Cele doua curse de la Aragon sunt primele din acest sezon in care pilotii vor intra la boxe pentru schimbul de pneuri.

Pilotul Zeta Corse a mai concurat pe acest circuit in 2009 si in pofida conditiilor meteo a profitat de sesiunea de teste de joi pentru a se reacomoda cu pista.

Astazi sunt programate antrenamente libere si brasoveanul va mai putea acumula tururi pe aceasta pista. Ieri majoritatea tururior le-a facut cu pneuri de ploaie pista fiind uda si permitand doar pentru putin timp utilizarea slickurilor. Ziua de astazi a debutat cu ploaie si ceata pe Motorland, antrenamentele libere urmand sa se desfasoare pe ploaie. Aceleasi conditii sunt prefigurate si pentru sesiunea de calificari de maine dimineata si se pare ca la ora cursei pista va fi inca uda.

Marea provocare a weekendului va fi pentru Mihai reacomodarea cu o cursa in care trebuie sa intre la boxe pentru schimbarea de pneuri, el ne mai concurand intr-un campionat cu acest format de cursa din 2009.

La Aragon, Zeta Corse a optat pentru ca Matheo Tuscher sa fie al doilea pilot al echipei, fapt ce i-a transformat pe cei doi rivali din Formula 2 in coechipieri in Formula Renault 3.5. Mihai Marinescu:”Ma bucur sa revin pe pista de la Aragaon pentru ca nu am mai concurat aici din 2009, cand a si fost primul sezon competitional al acestui circuit. Joi chiar daca pista a fost in cea mai mare parte a timpului uda am incercat sa parcurg cat mai multe tururi cu aceasta masina. Vom mai avea antrenamentele de astazi si sper ca vom acumula suficienta experienta cu masina pe pista uda pentru a putea face un setup bun atat pentru calificari cat si pentru cursa de maine. In 2009 am facut cateva curse cu opriri la boxe, iar in 2011 la cursa de la Abu Dhabi, din GP2, am avut parte de acelasi sistem. Sper ca in cursa de duminica sa ne coordonam bine si sa izbutim sa nu pierdem mult timp cu aceasta intrare pentru schimbul de pneuri.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2613 :: 22.18MB