No SSO cookie

Mihai Marinescu a obtinut locul 7 in cadrul calificarilor de la Paul Ricard

voteaza
(5/ 1)
Mihai Marinescu a obtinut locul 7 in cadrul calificarilor de la Paul Ricard
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Pilotul roman a avut o serie de probleme tehnice si nu a putut forta, multumindu-se cu locul 7. Daca vreti sa aflati mai multe cu privire la acest subiect, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Romanul Mihai Marinescu a obtinut locul sapte in cadrul calificarilor care au avut loc astazi pe circuitul de la Paul Ricard.
Pilotul roman a fost la un moment dat si lider al cursei insa ceilalti piloti si-au imbunatatit performantele in ultima parte a calificarilor. Astfel, Mihai a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 7.
Mihai a declarat ca nu a putut forta datorita unor probleme de ordin tehnic. Mai exact, a avut probleme cu sistemul de franare si cu suspensiile spate.
Ramane sa vedem cum se va descurca brasoveanul in cursa de azi. El va avea o misiune dificila avand in vedere pozitia de pe care va pleca. Speram sa se descurce bine, sa obtina cateva puncte si sa urce in clasamentul general. Noi ii uram multa bafta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1545 :: 22.16MB