No SSO cookie

Mihai Marinescu termina sezonul 2012 de F2 pe locul 5

voteaza
(5/ 1)
Mihai Marinescu termina sezonul 2012 de F2 pe locul 5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre ultima etapa din Monza precum si despre clasamentul final al sezonului 2012 din Formula 2.

 
 

Weekendul trecut au avut loc la Monza ultimele doua curse ale actualului sezon de Formula 2. Romania a fost reprezentata dupa cum bine stiti de Mihai Marinescu. In prima cursa acesta a reusit sa se claseze pe locul 6, in timp ce in a doua cursa a reusit sa obtina locul 4. Per total, Mihai Marinescu a terminat actualul sezon pe locul 5, avand la activ doua victorii si doua clasari pe locul doi. Campionul sezonului 2012 a fost desemnat Luciano Bascheta. Pe locurile doi si trei s-au clasat Matheo Tuscher si Christopher Zanella.Un sezon bun pentru Mihai avand in vedere dificultatile financiare peste care a dat. Sa speram ca il vom vedea si in sezonul urmator !

Weekendul trecut au avut loc la Monza ultimele doua curse ale actualului sezon de Formula 2. Romania a fost reprezentata dupa cum bine stiti de Mihai Marinescu. In prima cursa acesta a reusit sa se claseze pe locul 6, in timp ce in a doua cursa a reusit sa obtina locul 4.
Per total, Mihai Marinescu a terminat actualul sezon pe locul 5, avand la activ doua victorii si doua clasari pe locul doi. Campionul sezonului 2012 a fost desemnat Luciano Bascheta. Pe locurile doi si trei s-au clasat Matheo Tuscher si Christopher Zanella.
Un sezon bun pentru Mihai avand in vedere dificultatile financiare peste care a dat. Sa speram ca il vom vedea si in sezonul urmator !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2444 :: 17.79MB