No SSO cookie

Imagine oficiala cu Mercedes G-Class Facelift

voteaza
(0/ 0)
Imagine oficiala cu Mercedes G-Class Facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din cate se pare, a iesit la lumina prima imagine cu viitorul facelift G-Class. Se pare ca producatorul german pune pret pe traditie si ii ofera un aspect modern acestui model prezent pe piata de peste 30 de ani. Noi, la fel ca voi probabil, suntem curiosi sa aflam si alte informatii in viitorul apropiat.

 
 

Cei de la Mercedes incearca sa pastreze tanar spiritul lui G-Class.
Astfel ei vor relansa acest model printr-un facelift.
G-Class este un model care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este prezent pe piata de peste 30 de ani si se pare ca producatorul a gasit o solutie sa-l introduca in lumea moderna.
De-a lungul anilor, modelul a beneficiat de numeroase facelifturi, astfel incat sa se adapteze vremurilor. La fel va fi si acum.
Imaginea a fost postata pe contul de Facebook al lui G-Class. Din pacate aceasta este singura imagine oferita pana in acest moment iar detaliile raman un mister. Probabil vom afla mai multe in decursul lunilor urmatoare.
S-ar putea sa il vedem in toamna, la unul din saloanele auto internationale. Pana atunci va invitam sa va bucurati de aceasta poza.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2461 :: 22.17MB