No SSO cookie

FRANKFURT 2015: Noutățile Audi

voteaza
(0/ 0)
FRANKFURT 2015: Noutățile Audi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În cadrul ediției 2015 a Salonului Auto International (IAA) de la Frankfurt am Main, cei de la Audi prezintă numeroase noi produse

 
 

Accentul este pus pe noua gamă Audi A4 și pe conceptul Audi e-tron quattro, un SUV sportiv cu propulsie pur electrică. Compania oferă vizitatorilor și informații despre viitorul celor patru teme principale ale mărcii, Audi Sport, quattro, Audi Technologies și Audi ultra și prezintă întreaga gamă de concepte de propulsie.
Audi continuă să crească eficiența motoarelor TDI și TFSI cu noi tehnologii. Aceștia exploatează la maxim potențialul motoarelor convenționale. Modelele cu cele mai reduse emisii de CO2 din fiecare gamă poartă emblema ultra. Noul Audi A4 2.0 TDI ultra va debuta în cadrul ediției din acest an al IAA.

a158934_medium


În segmentul SUV, electrizantul concept Audi e-tron quattro va fi prezentat în premieră mondială. Tot în cadrul salonului vor fi prezentate și modelele Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro (hibridul tip plug-in cu autonomie electrică de până la 56 km) și noul A4 g-tron. În plus noul Audi Q7 și noul Audi A4 oferă cea mai largă paletă de sisteme de asistență dintre toate modelele de producție de serie. Acestea ilustrează un stadiu preliminar al sistemului piloted driving. Audi promovează într-un mod intens dezvoltarea tuturor acestor tehnologii, având întotdeauna scopul de a uni eficiența maximă cu siguranță și performanțe puternice.

a158265_medium


Noua generație Audi A4 impresionează grație experienței echilibrate și sportive de condus, selecției cuprinzătoare de soluții infotainment și sisteme de asistență deosebit de inteligente precum adaptive cruise control inclusiv traffic jam assist. Șoferii sunt asistați de până la 30 de sisteme opționale. Modelul A4 Limuzină este extrem de aerodinamic și deține cea mai bună valoare Cd din clasă, adică 0,23. Conceptul său este susținut de construcția ușoară și de motoarele eficiente precum 2.0 TDI ultra cu 150 CP. Acest motor reduce consumul de carburant al lui A4 la 3,7 l/100 km, cu 95 grame CO2 per km. Noul 2.0 TFSI ultra este echivalentul celui anterior menționat în toate privințele. Grație unui proces inovator de combustie, motorul pe benzină cu 190 CP consumă doar 4,8 l/100 km și emite doar 109 g CO2/km. 
Conceptul Audi e-tron quattro oferă o privire în viitor asupra primului vehicul electric de producție de serie al mărcii, ce va intra pe piață în 2018. Acesta se bazează pe cea de-a doua generație a platformei modulare longitudinale, ce oferă grade considerabile de libertate la configurare. Design-ul sportivului SUV se bazează în mare parte pe cerințele aerodinamice, cu o valoare Cd de doar 0,25, vehiculul stabilește noi referințe în segmentul SUV. Propulsia electrică, cu 3 motoare electrice ce oferă până la 370 kW, urmărește conceptul e-tron quattro. Bateria cu tehnologie Li-Ion amplasată în podea asigură o autonomie de peste 500 km, oferind astfel utilitate zilnică. Soluții tehnice inovatoare privind modalitățile de operare și infotainment oferă de asemenea un grad înalt de confort. Conceptul Audi e-tron quattro este echipat cu sistemul piloted driving.
Audi Q7 e-tron quattro este primul hibrid plug-in cu motor TDI și tracțiune quattro de la Audi. Cu o putere de 373 CP, acesta accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,0 secunde și poate fi condus până la 65 km în mod pur electric, silențios, puternic și cu 0 emisii.

a157229_medium


În ceea ce privește gamele de modele Q5 și A8, marca celor patru inele prezintă două noi modele ce exprimă sportivitate de top în fiecare din cele două segmente. Audi SQ5 TDI plus cu motor 3.0 TDI biturbo oferă o putere de 340 CP, iar Audi S8 plus 605 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3072 :: 15.07MB