No SSO cookie

Dusteristii exista, dusteristii se aduna

voteaza
(5/ 1)
Dusteristii exista, dusteristii se aduna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Proprietarii de Dacia Duster si-au dat intalnire la Sibiu.

 
 

Cea de-a patra reuniune a proprietarilor de Dacia Duster, organizata de Asociatia Club Duster si forumduster.ro, intre 15-17 februarie 2013, la Rau Sadului (Sibiu) a inregistrat o participare record – 38 de masini inscrise si peste 100 de participanti.

Dusteristii au venit din toate colturile tarii: Dolj, Gorj, Constanta, Mures, Bucuresti, Prahova, Botosani, Alba, Arges, Tulcea, Salaj, Galati, Brasov, Ialomita ca sa se cunoasca intre ei si sa isi cunoasca propriile vehicule, la adevaratele lor capacitati off-road.

in afara proprietarilor de Dacia Duster, la eveniment au luat parte si echipele Clubului Duster 4x4 Everyone, care au concurat in ultimii doi ani in Campionatul National de Off-Road (CNOR). Celor doua vehicule de competitie care au facut fata cu brio testelor din etapele CNOR li s-a adaugat un al treilea Dacia Duster modificat de echipele Renault Technologie Roumanie.

Prima zi a reuniunii, sambata, a fost dedicata unei deplasari in convoi, pe Valea Sadului, pe un traseu montan. Nu a fost deloc usoara gestionarea caravanei, deoarece nu se putea circula decat pe un sens, iar unele vehicule au derapat pe zapada inghetata de pe marginea drumului. in ciuda depasirii timpului prevazut initial pentru plimbarea in convoi, soferii au putut testa din plin capacitatile masinilor lor de a rula pe zapada sau pe gheata, dar au simtit si efectul adrenalinei la scoaterea din nameti prin troliere sau cu sufa. Dupa patru ore de traseu, toate masinile au revenit la cabana, fara probleme.

Dupa-amiaza au avut loc calificarile din cadrul concursului contra-cronometru pe un circuit in teren denivelat, iar pentru finala desfasurata duminica dimineata s-au calificat primii 10 concurenti, desemnati pe baza timpilor realizati. Seara s-a incheiat cu o degustare de vinuri oferita de sponsorul „Crama Oprisor” si cu o cina festiva.

Duminica, desi e zi de odihna, „dusteristii” nu si-au gasit tihna. Dimineata a avut loc finala concursului, iar castigatorii au fost recompensati, pe langa premiile substantiale oferite de catre sponsori, si cu cate o cursa la volanul unuia dintre vehiculele de competitie ale echipei Duster 4x4 Everyone. Acestia si-au incercat priceperea in pilotarea Dacia Duster pe un traseu care presupunea si trecerea printr-un vad de rau, dar si o rampa mai dificila.

Podiumul a fost urmatorul:
Locul I  Constantin Cucu (Constanta)
Locul II: Gabriel Dorobantu (Targu Mures)
Locul III: George Florea (Bucuresti)

Premiul special pentru decanul de varsta al „dusteristilor”: Gheorghe Alungulesei (Alba Iulia)

La final, a venit randul doamnelor sa isi arate competenta in materie de pilotaj si, la propunerea uneia dintre participante, a fost lansata o intrecere surpriza pe acelasi teren unde se intrecusera si domnii.

Castigatoarele au fost:
Locul I: Alexandra Manole (Bucuresti)
Locul II: Andreea Curelea (Ploiesti)
Locul III: Simina taralunga (Bucuresti)

Reuniunea s-a incheiat cu o serie de prezentari sustinute de Bosch (sponsor al evenimentului si furnizor al Dacia), de seful echipei de formatori tehnici din cadrul Directiei Inginerie Post-Vanzare Dacia si de echipa Duster 4x4  Everyone.

Reuniunile dusteristilor sunt evenimente organizate de doua ori pe an de Asociatia Club Duster si de forumduster.ro. Peste 1.700 de proprietari si pasionati de Dacia Duster frecventeaza forumul, iar reuniunile au crescut ca interes si numar de participanti de la o editie la alta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6043 :: 22.14MB