No SSO cookie

Chicago Auto Show: VW Golf GTI, 2 editii limitate

voteaza
(5/ 1)
Chicago Auto Show: VW Golf GTI, 2 editii limitate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Chicago Auto Show 2013 este gazda premierei a doua editii limitate VW Golf - Wolfsburg si Driver's Edition.

 
 

Chiar daca Golf VII este pe piata inca de anul trecut, variantele mai fierbinti ale hatchback-ului, precum GTI, sunt inca oferite de producatoul german, pe platforma Golf VI.

Nu va mai dura mult pana cand si acestea vor fi inlocuite de actuala generatie, mai ales ca anul trecut, la Paris, Volkswagen a prezentat intentiile sale in aceasta directie, prezentand un concept Golf GTI VII. Pentru a comemora un fel de cantec de lebada al Golfului VI GTI, Volkswagen a prezentat la Chicago Auto Show doua editii limitate ale acestuia.

GTI Wolfsburg Edition, care va fi disponibil spre vanzare inca din primul trimestru al acestui an, vine cu incaltari de 18 inci "Laguna", realizate din aliaj usor, un levier de schimbator de viteze cu maciulie vintage, sub forma unei mingi de golf si covorase cusute cu rosu. Va fi produs in 2.000 de exemplare si pretul (pentru piata SUA) este de 25.905 $ pentru varianta cu transmisie manuala in sase trepte si 26.195 $ pentru cea cu DSG.

In cel de al doilea trimestru al anului, va intra pe piata si GTI Driver's Edition (foto), care va fi produs in 3.000 de exemplare. Suplimentar fata de editia Wolfsburg, acesta vine cu pachetele Sunroof si Navigation, tapiterie partiala realizata din piele, un pachet special GTI pentru sofer care contine o sapca, breloc pentru chei, semn de parcare si un Certificat de Autenticitate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2673 :: 22.18MB