No SSO cookie

Noul Volkswagen Golf GTI Excessive!

voteaza
(0/ 0)
Noul Volkswagen Golf GTI Excessive!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat la intalnirea GTI din Wortherse noul studiu de caz Golf GTI Excessive.

 
 
Volkswagen testeaza apele cu noul studiu de caz numit Golf GTI Excessive. Acesta este inspirat din lumea sportului auto. Volkswagen Golf GTI Excessive a fost prezentat la intalnirea GTI de la Wortherse impreuna cu modelul Golf GTI Adidas.

Volkswagen
a declarat ca design-ul noului GTI Excessive ar putea fi disponibil clientilor care doresc sa-si imbunatateasca modelul GTI. Germanii doresc sa introduca acest nou model in catalogul de piese Volkswagen Original Accessories. GTI-ul Excessive este vopsit in acelasi rosu "Firespark Metallic" ca si modelul de anul trecut, dar este dotat cu un nou bodykit. Pentru a sublinia liniile noului bodykit, rosul metalic contrasteaza cu un negru metalic.

Acesta a primit de asemenea si un eleron care are integrat lumini LED pentru franare. un difuzor spate, praguri sportive si un plafon vopsit in negru. Jantele de 19" sunt realizate de cei de la BBS, iar sistemul de franare este imbunatatit de Volkswagen si isncriptionat cu sigla evenimentului.

Interiorul a suferit de asemenea modificari. Acesta a primit scaune sportive, insertii de aluminiu, iar culorile dominante sunt rosul aprins in alternanta cu negru. In ceea ce priveste performanta, acesta a primit un nou sistem de evacuare care a imbunatatit puterea cu 4 CP. Puterea totala este de 214 CP si cuplu de 286 Nm.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4714 :: 17.79MB