No SSO cookie

A fost lansat Volkswagen Golf VII

voteaza
(5/ 1)
A fost lansat Volkswagen Golf VII
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Golf continua povestea de succes a celui mai bine vandut model la scara mondiala: generatia a saptea se prezinta.

 
 

Cea dea saptea generatie Volkswagen Golf a fost prezentata oficial. Debutul celui mai bine vandut model Volkswagen (peste 29 de milioane de unitati vandute in cei 36 de ani de existenta), a fost precedat de o conferinta de presa, astazi in Berlin. Potrivit companiei Volkswagen, noul Golf ofera "mai multe dotari, o si mai mare siguranta si mai multa performanta". Sincer, suna a deja-vu!


Un amanunt este insa demn de a fi remarcat inca de la inceput: Golf VII este cu 100 kilograme mai usor decat generatia precedenta, gratie unei diete generale a concernului, dar si noii arhitecturi originale care poarta denumirea de MQB (Modularer Querbaukasten) si care este prezenta si la noul VW Passat, Audi TT si Audi A3. Folosirea otelului de inalta calitate si duritate s-a ridicat la 28%, fata de numai 6% cat era pana in prezent.

Masurand 4.255 mm, noul Golf este cu 56 mm mai lung decat Golf VI si cu 13 mm mai lat, avand in total 1.799 mm. Inaltimea vehiculului a fost coborata la 1.452 mm.

Pentru piata din Europa, Golf VII va fi oferit cu doua motrizari nou-noute, ambele cu tehnologiile stop/start si regenerarea bateriei si cu puteri cuprinse intre 85 si 150 CP.
Aici avem 1.2 TSI de 85 CP, pe benzina, care ofera un consum de 4,9 l/100 km si un 1,4 TSI de 140 CP, prevazut cu Active Cylinder Technology, carepoate dezactiva doidintre cilindri si ofera un consum de 4,8 l/100 km.
Motorizarile diesel aferente lansarii sunt: 1,6 l - 105 CP, cu 3,8 l/100 km consum, respectiv 2.0 l - 150 CP, 4,2 l/100 km.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2875 :: 22.16MB