No SSO cookie

Iata noul Volkswagen Golf GTI Adidas!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Volkswagen Golf GTI Adidas!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a lansat zilele acestea la Wortherse o versiune speciala a modelului Volkswagen Golf GTI.

 
 
Volkswagen a lansat in cadrul intalnirii GTI de la Wortherse o versiune speciala numita Golf GTI Adidas. Aceasta versiune poate fi achizionata incepand cu luna iunie. Volkswagen a declarat ca acest model combina trei dintre cele mai nume germane: Volkswagen, GTI si Adidas.

Aceasta versiune speciala este dotata cu propulsorul standard de 2.0 litri care dezvolta 210 CP. Cu toate ca nu a suferit modicari mecanice, noul GTI Adidas a primit modficari substantiale ale design-ului interior si exterior. Acesta este dotat cu jante de 18", blocuri optice bi-xenon dotate cu functia cornering, iar in spate se pot observa stopurile ionizate cu lumini LED.

Interiorul a fost realizat in colaborare cu cei de la Adidas. Acesta este un contrast intre rosul Adidas si negrul clasic de la Volkswagen. Pentru a sublinia anumite parti ale interiorului, Volkswagen a folosit insertii de aluminiu, iar design-ul schimbatorului de viteze se bazeaza pe primul Golf GTI.  Culorile disponibile sunt: "Candy White", "Black Uni", "Tornado Red" si "Oryx White". 

Modelul Volkswagen Golf GTI Adidas a fost prezentat la Wortherse impreuna cu studiul de caz Golf GTI Excessive.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5413 :: 17.8MB