No SSO cookie

Noul Golf GTI se pregăteşte de lansare

voteaza
(0/ 0)
Noul Golf GTI se pregăteşte de lansare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen speră să cucerească piaţa cu noul Golf GTI.

 
 

Cel mai mare vis al Volkswagen este să devină brandul auto numărul 1 pana in 2018. Şi, să recunoaştem, actuala generaţie de Golf nu ajuta la asta prea mult.

Acesta este motivul pentru care compania a decis să scoată următorul model în 2013, un an mai devreme decât planificat iniţial.

Cu noua generaţie de Polo ce arată destul de bine, Golf VII va trebui să vină cu un stil care-l va diferentia de restul hatchbackurilor din gama Volkswagen.

Masina va creste in dimensiuni pentru a oferi un spatiu interior mai bun ce va avea materiale de calitate şi unele caracteristici inovatoare, cum ar fi un ecran tactil de opt inch pe partea de sus a consolei centrale.

Noul Golf va  imparţi noua arhitectura Modulare Querbaukasten (MBq) cu următorul Audi A3 care va ieşi pe piaţa, de asemenea, în 2013.

Sub capota vom găsi acelasi motor cu injectie directa turbo (TSI) pe benzina, cu patru cilindri, între 1,2 şi 2 litri şi, posibil, o versiune hibrid.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3095 :: 22.14MB