No SSO cookie

BMW Select – mereu cel mai nou automobil, cu rata redusa la jumatate

voteaza
(0/ 0)
BMW Select – mereu cel mai nou automobil, cu rata redusa la jumatate
Noutati-auto · · 6 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De la 1 decembrie, BMW Select - o noua abordare pe piata de leasing

 
 

De la 1 decembrie debuteaza BMW Select, cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services. Premiera este reprezentata de un nou mecanism de finantare, care vine cu o rata redusa cu pana la 50% si oportunitatea achizitiei unui nou automobil la finalul perioadei de finantare.

BMW Select, alaturi de deja consacratul produs „Finantare cu dobanda incepand de la 0%” oferit de BMW Financial Services, poate fi astfel unul din cele mai importante motoare de crestere BMW in 2012. Este una din cele mai importante noutati ale acestui an pentru BMW Group Romania, produsul venind in contextul unei piete tot mai atente, dincolo de pret, la costurile reale de utilizare si calitatea serviciilor oferite.

BMW Select este un produs de leasing financiar care ofera oportunitatea de a achizitiona un automobil BMW pentru o rata cu aproximativ 50% mai mica decat o solutie de finantare obisnuita, in conditiile unei perioade de finantare de 3 ani si  a unui  avans de minim 20%.  In plus, pe toata durata contractului, clientul beneficiaza de extinderea perioadei de garantie si „Gap Insurance” (o formula de asigurare care acopera, in caz de dauna totala, diferenta intre pretul initial si valoarea asigurata de polita CASCO).

De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achizitionat cu o rata lunara de 199 Euro (fara TVA si asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

O rata deosebit de avantajoasa este obtinuta printr-o valoare reziduala de pana la 45%. Important, in premiera in Romania, la finalul perioadei de finantare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finantat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune inchiderea contractului de leasing initial) si semnarea unui nou contract de finantare.

“BMW Select deschide un nou segment in piata de finantare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o data la trei si, in acelasi timp, de o rata cu aproximativ 50% mai mica fata de cea platita in cazul produselor standard de leasing financiar,” a explicat Stefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.

BMW Select vine sa completeze oferta BMW Financial Services. Cel mai apreciat produs din portofoliul actual este „Finantare cu dobanda incepand de la 0%”. In ultimii patru ani, ponderea vanzarilor  in leasing a crescut constant, ajungand de la 50% in 2008 la 76% in 2011 (evaluare pentru  intervalul ianuarie-octombrie). In acelasi timp, cota de piata a BMW Financial Services din totalul vanzarilor marcii a crescut de la 35% in 2008, la 57% in 2011. In prezent, pana la doua din trei automobile cumparate sunt achizitionate prin BMW Financial Services.

„Prin BMW Select vrem sa ajutam clientii sa beneficieze de o masina noua la fiecare trei ani. In acelasi timp vrem sa aducem in prim plan costurile lunare de utilizare. Suntem o marca emotionala care vorbeste despre placerea de a conduce, dar avem si toate argumentele pentru a fi alegerea  rationala numarul 1 in segmentul premium: eficienta <<best in class>> prin BMW EfficientDynamics, cele mai reduse costuri de intretinere prin Basic Service Inclusive in standard pentru toate modelele BMW si, bineinteles, cele mai inovative servicii de finantare”, a explicat Marco Schulz, Director General BMW Group Romania. „Avem toate perspectivele sa incheiem pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in segmentul premium. In 2012 vrem sa ne intarim pozitia de leader si serviciile de finantare pot fi motorul de crestere”, a concluzionat Schulz.

 

 

Exemplu de finantare*

 

BMW Select

Produs de leasing standard

Pret automobil

40.000 Euro

40.000 Euro

Avans 20%

8.000 Euro

8.000 Euro

Perioada

36 luni

36 luni

Dobanda

7,5%

7,5%

Valoare reziduala

18000

400

Rata (cu GAP insurance, fara CASCO)

570

1005

*Toate valorile exprimate fara TVA

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (6)

scris de ovyy

Pentru cei care considera achizitionarea unui BMW un VIS, BMW Select este oportunitate.

scris de carmenflorin

pentru cine isi permite este o masina care nu-i va parea rau la achizitionare, iar pentru ceilalti este doar un vis

scris de ovyy

Este o perioasa destul de grea, cei care isi permit o masina scumpa o vor cumpara cu banii jos, iar pentru ceilalti o initiativa laudabila.

scris de bogdan7817

pana la urma si leasingul ajuta desi nu cred ca o persoana care isi achizitioneaza un BMW ia in calcul doar rata pe care o va avea de platit si nu se gandeste si la costurile de intretinere.deci pana la urma pentru cei care isi permit e o modalitate de a nu bloca banii ci de a esalona platile

scris de bogdan7817

acum fiecare firma auto trebuie sa-si revizuiasca politica de vanzari si sa se foloseasca de toate mijloacele pentru a atrage clienti

scris de sims

chiar si asa tot nu mi-o permit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2016 :: 22.12MB