No SSO cookie

BMW xDrive Challenge 3D – o noua dimensiune in comunicarea cu fanii Facebook

voteaza
(0/ 0)
BMW xDrive Challenge 3D – o noua dimensiune in comunicarea cu fanii Facebook
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW xDrive Challenge a fost lansat oficial pe pagina de Facebook BMW Romania pe 22 noiembrie.

 
 

Este un joc on-line multiplayer, un simulator de condus 3D.

Complexitatea aplicatiei este o premiera pentru proiectele de Facebook oferite pentru Romania si ofera, alaturi de o experienta virtuala de condus a modelelor X si posibilitatea utilizatorilor de a participa la concursuri cu premii importante. Este un nou pas BMW Group Romania in dezvoltarea comunicarii pe social media, care vine dupa o serie de proiecte importante, asa cum au fost competitia BMW Seria 1 Community sau lansarea on-line a noului MINI Roadster.

BMW xDrive Challenge poate fi accesat din pagina oficiala de Facebook BMW a tuturor tarilor din Europa Centrala si de Est (pentru Romania: www.facebook.com/bmw.romania). Participantii vor putea testa patru automobile BMW si se vor putea intrece in diverse competitii pentru premii reale. In acelasi timp, utilizatorii vor acumula puncte de experienta si „BMW Credits” cu care vor putea repara si alimenta masina, cumpara noi automobile sau se vor putea inscrie in diverse competitii.

In prima faza, in lunile decembrie si ianuarie, premiile vor fi oferite de partenerii BMW xDrive Challenge: Rauch, K2, Bang & Olufsen - Bang & Olufsen Form 2 si Deluxe Music. Acestea includ produse si servicii oferite de partneri.

In a doua etapa, participantii la BMW xDrive Challenge pot castiga o invitatie pentru a participa la un eveniment real BMW de drive test. Astfel, utilizatorii pot face trecerea de la experienta virtuala de condus catre lumea reala si se pot intalni cu cele mai noi modele BMW xDrive.
Aplicatia, dezvoltata special pentru Facebook, ofera grafica 3D de rezolutie superioara si inalta calitate folosind 3D Unity Plug-in. Jocul vine cu un nivel ridicat de realism, spatiul virtual este o copie 1:1 a retelei de drumuri din zona Eiger, din Alpii Elvetieni, construita folosind informatii topografice si imagini din satelit. Simularea include si elemente de vreme dinamice (ploaie, ninsoare, nori), care au impact asupra comportamentului dinamic al automobilului. De asemenea, pentru mai mult realism, mediul influenteaza si aspectul exterior al automobilului care, in testele of-road pe noroi, se murdareste. Utilizatorul poate apoi vizita o spalatorie virtuala pentru curatarea automobilului.
Se pot testa patru modele, dintre care trei se castiga ulterior. Fiecare model se distinge printr-o viteza maxima si comportament dinamic specific. Sunt disponibile patru tipuri de trasee: Macadam, Noroi, Zapada si Extrem.

Vor fi oferite trei moduri de joc: Test Drive (permite explorarea Alpilor Elvetieni), Friend Challenge (pana la 4 prieteni se pot intrece on-line pentru a castiga BMW Credits), Championship. In modul Championship, utilizatorul poate castiga BMW Credits si puncte de experienta pentru deblocarea unor modele noi de test sau circuite noi. Rezultatele in cursele din modul Championship sunt baza clasamentelor care pot aduce participantilor premii reale. De asemenea, prin participarea in modul „Championship”, utilizatorul primeste puncte de experienta care fac disponibile automobile si curse noi.

BMW xDrive este sistemul de tractiune integrala al marcii. Acesta permite o distributie variabila, dinamica a cuplului de pana la 100% intre cele doua punti. O caracteristica speciala a sistemului este ca acesta este gestionat inteligent atat pentru o aderenta optima, dar si pentru un comportament dinamic superior in viraje. De exemplu distributia dinamica a cuplului catre puntea spate corecteaza tendintele de subvirare care caracterizeaza, de obicei, modelele cu tractiune integrala si confera modelelor BMW xDrive un caracter deosebit de sportiv.

Aproximativ 70% dintre modelele comercializate in Romania sunt echipate cu BMW xDrive.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de ovyy

Un nou pas, in dezvoltarea comunicarii pe social media, abia astept sa incerc si eu. Daca se mai ofera si premii, este si mai ok. FELICITARI.

scris de carmenflorin

o idee foarte interesanta, care merita incercata....super tari

scris de bogdan7817

firmele incep sa aprecieze cat mai mult comunitatea facebook

scris de sims

pai cum era sa piarda facebook-ul ceva? tot ce e nou trebuie sa ajunga si pe FB

scris de MaryCris

Wow super!Foarte buna ideea,multumim ca ati publicat articolul pe site.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2171 :: 17.79MB