No SSO cookie

Cinci modele BMW au fost recompensate cu iF Product Design Award 2012

voteaza
(0/ 0)
Cinci modele BMW au fost recompensate cu iF Product Design Award 2012
Noutati-auto · · 6 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prestigioasele premii acordate de International Forum Design vor fi inmanate la BMW Welt, in timpul "Creative Business Week" de la Munchen.

 
 

Juriul "iF Produkt Design Award 2012" a fost impresionat de nivelul remarcabil al designului creat de BMW Group si a recompensat mai multe modele cu prestigiosul premiu.

Patru automobile - BMW Seria 1, BMW Seria 1 M Coupe, BMW Seria 6 Coupe, BMW Seria 6 Cabrio - si o motocicleta - BMW G 650 GS - vor primi premiile iF la 10 februarie 2012, in cadrul unei festivitati ce va avea loc la Munchen, acolo unde se organizeaza in premiera "Munich Creative Business Week".

De aproape 60 de ani, premiul iF pentru design de produs, acordat de International Forum Design, reprezinta una dintre cele mai inalte distinctii pentru merite deosebite in design. Si in acest an, constructori si designeri din 48 de tari au concurat pentru mult-ravnitul trofeu, propunand 4.322 de proiecte. In cadrul reuniunii ce a avut loc la Hanovra, intre 18 si 20 octombrie 2011, juriul format din experti in design renumiti la nivel mondial a ales 1.218 modele castigatoare. Prin caracteristicile de design ale urmatoarelor cinci modele, BMW Group a reusit sa intre pe lista castigatorilor:

Noul BMW Seria 1 ofera un design unic prin proportiile sale, cu linii sportive alungite, suprafete bine conturate si un aspect tineresc, plin de vivacitate. Elemente suplimentare de design subliniaza maturitatea de care da dovada automobilul, precum si statutul premiul pe care il ofera.

Noul BMW Seria 1 M Coupé impresioneaza prin aspectul sau sportiv si prin designul interior specific modelelor M. Ecartamentul optimizat al puntii fata si al celei spate, spoilerul fata extins si pasajele puternic curbate ale rotilor dau modelului BMW Seria 1 M Coupe caracterul sau distinctiv. Cu finisare cromata, cele doua tevi de esapament duble dispuse spre exterior asigura aspectul de simetrie specific gamei M.

Pentru cei care doresc lux si tehnologii de ultima ora, recomandarea este noul BMW Seria 6 Coupe. Automobilul combina sportivitatea dinamica si confortul exclusivist al calatoriei. Farurile adaptive cu LED furnizeaza o inovatie in tehnologia iluminarii si produc noi caracteristici de design BMW, totul prin preluarea aspectului de faruri rotunde.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet combina capota fata lunga, habitaclul situat mult in spate, ampatamentul lung si linia dreapta a profilului cu un soft top clasic din material textil. Suprafetele puternic sculptate si liniile dinamice orientate spre inainte simbolizeaza o manevrabilitate superioara.

Datorita structurii suple, motocicleta off-road BMW G 650 GS este usoara si potrivita pentru aventura. Designul specific enduro si schema de culori il fac sa corespunda stilului gamei BMW GS si completeaza impresia de ansamblu sportiv. Calitatea, echipamentele si confortul, dar si masa relativ redusa si pozitia joasa a seii deosebesc aceasta motocicleta de concurenta.

Datorita acestor noi premii, BMW Design Group va cauta sa-si continue seria de succese si in 2012, merite confirmate de-a lungul anilor de distinctiile acordate de reputatul juriu al "iF Product Design Awards". Intre 2007 si 2011 au fost obtinute mai multe serii de distinctii, exemplele fiind: in 2008 pentru BMW Seria 3 Cabriolet si motocicleta BMW G 650 Xcountry, in 2010 pentru motocicleta BMW F 800 R, iar in 2011 pentru BMW Seria 5 Sedan si BMW Seria 5 Touring.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (6)

scris de ovyy

Grila fata imi place foarte mult si nu te face sa uiti ca ai de-a face cu un BMW.

scris de carmenflorin

masinile BMW sunt masini frumoase si puternice facute de oameni puternici. Bravo lor !

scris de ovyy

Modelul SLS AMG a primit trofeul „iF 2010” pentru cel mai bun design de produs la categoria „Design auto”. Acum este randul BMW, sunt in TOP.

scris de bogdan7817

la cum arata seria 6 cabrio nici nu cred ca ar fi avut concurent

scris de sims

au si de ce sa fie recompensate

scris de MaryCris

"Juriul "iF Produkt Design Award 2012" a fost impresionat de nivelul remarcabil al designului creat de BMW Group si a recompensat mai multe modele cu prestigiosul premiu. "Cine nu are fi impresionat?E superb!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4840 :: 22.13MB