No SSO cookie

Noul BMW Seria 1 a castigat premiul "Golden Steering Wheel"

voteaza
(0/ 0)
Noul BMW Seria 1 a castigat premiul
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua generatie a modelului compact BMW Seria 1 a cucerit premiul prestigioasei competitii organizata de ziarul "Bild am Sonntag"

 
 

La doar cateva saptamani dupa lansarea pe piata, noul BMW Seria 1 obtine primul sau premiu auto important la nivel international.

Noua generatie a modelului BMW compact este castigatorul trofeului "Golden Steering Wheel" decernat de "Auto Bild" si "Bild am Sonntag". Prestigioasa distinctie a fost primita de presedintele Consiliului Director BMW AG, Dr. Norbert Reithofer, in cadrul unei gale care a avut loc miercuri, la Berlin. BMW Seria 1 s-a impus in categoria automobilelor compacte. Si cel de-al doilea model BMW care a concurat in competitia "Golden Steering Wheel", noul BMW Seria 6 Cabriolet, a reusit un rezultat remarcabil prin ocuparea locului al doilea in categoria modelelor decapotabile.

A fost pentru a 36-a oara cand s-a decernat "Golden Steering Wheel", unul dintre cele mai importante si mai de traditie premii auto din Europa. Distinctiile sunt acordate celor mai impresionante modele noi care au fost lansate pe piata auto de-a lungul anului. Anul acesta, 46 de modele noi au concurat in diferite categorii. Alegerea celui mai bun automobil din fiecare clasa s-a realizat pe baza voturilor cititorilor - la sondaj au luat parte aproximativ 260.000 de cititori ai revistei auto "Auto Bild" si a editiei de duminica a ziarului "Bild am Sonntag" -, precum si a verdictului dat de un juriu format din 42 de persoane - piloti de curse, ingineri, jurnalisti si examinatori celebri.

In categoria automobilelor compacte - una extrem de galonata -, noul BMW Seria 1 a ocupat primul loc atat in randul cititorilor, cat si al juriului. Astfel, modelul a reusit sa eclipseze concurenta datorita stilului sportiv si eficientei remarcabile, confortului optimizat si spatiului vast, designului expresiv si calitatii premium. "Succesul noului BMW Seria 1 demonstreaza ca excelenta guverneaza munca noastra si in acest segment", a declarat Dr. Norbert Reithofer dupa ceremonia de decernare. Actualul trofeu este al doilea "Golden Steering Wheel" castigat de BMW pentru un model compact. BMW Seria 1 Coupe a obtinut prestigiosul premiu in 2008.

BMW Seria 1 se evidentiaza ca un automobil exceptional in cadrul segmentului compact nu numai datorita tractiunii spate, inca unica in aceasta clasa. De asemenea, caracterul sportiv este subliniat printr-un portofoliu actualizat de motoare. Doua propulsoare pe benzina, nou dezvoltate, si trei versiuni diesel acopera un interval al puterii cuprins intre 85 kW/116 CP si 135 kW/184 CP. Datorita tehnologiei BMW Twin Power Turbo si varietatii de masuri BMW EfficientDynamics disponibile standard la toate motoarele, placerea exceptionala a condusului oferita de acest model este combinata cu reduceri semnificative ale consumului de combustibil si ale nivelului emisiilor.

Comparativ cu predecesorul sau, volumul portbagajului de la noul BMW Seria 1 a crescut la 360 litri, iar automobilul ofera si un plus de spatiu in spate, la nivelul picioarelor. Tehnologia sasiului - extrem de rafinata - asigura un confort optimizat al calatoriei, ce poate fi perceput cu usurinta. Pe langa sistemul de aer conditionat, dotarile standard includ comutatorul pentru experienta condusului cu mod ECO PRO pentru reglaj individual al automobilului si optimizare a consumului. Noul BMW Seria 1 este primul model din clasa lui care va fi echipat optional cu o transmisie automata cu opt trepte. In plus, gama de sisteme de asistare a conducatorului si de servicii de mobilitate din pachetul BMW ConnectedDrive ating un nivel disponibil anterior doar la segmentele superioare. Printre dotarile disponibile la BMW Seria 1 se numara asistarea parcarii, sistem de avertizare la parasirea benzii cu avertizare in caz de coliziune, informare privind limita de viteza cu afisare a interdictiei de depasire, informatii in timp real despre trafic si aplicatii pentru utilizarea serviciilor online Facebook si Twitter in interiorul automobilului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Este masina care ofera tot ceea ce vrei: siguranta,comfort, viteza si mai ales putere ,atunci cand ai nevoie !!! Bravo BMW !!!

scris de sims

la tot mai multe premii inainte

scris de cameluss

ce onorabil pentru BMW sa fie castigatorul trofeului "Golden Steering Wheel"

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2869 :: 22.18MB