No SSO cookie

Autovehiculele de azi aproape imposibil de furat

voteaza
(0/ 0)
Autovehiculele de azi  aproape imposibil de furat
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sistemele de securitate auto îmbunătăţite an de an de producătorii auto.

 
 

În Marea Britanie, furturile auto au scăzut cu mai mult de 60% în ultimii şapte ani, datorită îmbunătăţirilor în materie de  tehnologie anti-furt.

Cheile cu coduri, alarmele, dispozitivele de imobilizare, încuietorile mai bune, sticla mai rezistentă, dispozitivele de urmarire au făcut automobilul modern  practic imposibil de furat.

Aproximativ 80% din furturile auto de acum sunt făcute după ce hoţii fură cheile de la proprietari sau încarcă maşina pe platforme de transport. Chiar şi atunci, sistemele de urmărire ce se gasesc în  unele masini fac ca acestea să fie recuperate destul de repede.

Andrew Miller, directorul de la Centrul de cercetare pentru asigurari, a declarat pentru BBC: "Industria auto face tot posibilul pentru a scădea furturile auto. Acum este responsabilitatea şoferul de a face să scadă şi mai mult."
Furturile auto au depasit 600 de mii pe an  în 1991, scăzând până la o mult mai rezonabilă cifră, de  107.000. Marea majoritate a masinilor furate in Marea Britanie în acest an au fost de peste trei ani vechime.

Premiile  British Insurance Vehicle Security pe 2011 au fost acordate Volkswagen şi Vauxhall din Marea Britanie pentru masinile si utilitarele lor. Premii speciale au fost acordate pentru Audi A1, Volvo C30 şi Citroen C5 Exclusive.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de Robert_2035

http://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI

scris de Robert_2035

http://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI

scris de Robert_2035

uitati cat de greu e sa spargi un geam la un audi a4 2006 http://www.youtube.com/watch?v=qAg37BG4CyI

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2427 :: 22.18MB