No SSO cookie

Volvo C30 DRIVe Electric – gata de livrare !

voteaza
(0/ 0)
Volvo C30 DRIVe Electric – gata de livrare !
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo C30 DRIVe Electric nu emite noxe si dispune de o autonomie de pana la 150 de kilometri cu ajutorul unei singure baterii.

 
 
Arata ca orice alt model Volvo C30 si inglobeaza aceleasi optiuni Volvo de siguranta, confort si spatiu. Diferenta este ca este pus in miscare doar prin alimentarea cu energie electrica, nu emite noxe si dispune de o autonomie de pana la 150 de kilometri cu ajutorul unei singure baterii.

 
Proiectul Volvo C30 DRIVe Electric cuprinde in acest  moment in jur de 250 de autoturisme. Primele zece modele C30 DRIVe Electric sunt destinate companiei de energie Göteborg Energi cu livrare incepand cu toamna lui 2010. Conform reprezentantilor companiei Volvo Cars daca cererea va continua sa creasca proiectul va fi implementat si in productia de serie.


Motorul electric este gazduit sub capota masinii asemenea motorului unei masini conventionale. O baterie Lithium-Ion alimenteaza si transmite putere autoturismului. Bateria se poate incarca prin intermediul unei prize normale de alimentare. O incarcare completa dureaza in jur de 8 ore.
 

Volvo C30 DRIVe Electric este capabil de o viteza maxima de 130 km/h si acceleratie de la 0-100km/h in 10.5s.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2042 :: 22.17MB