No SSO cookie

Audi testeaza noul A1 Quattro in Canada

voteaza
(0/ 0)
Audi testeaza noul A1 Quattro in Canada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele noul Audi A1 Quattro. Prototipul este supus unor serie de teste de iarna in Canada. Modelul A1 cu tractiune integrala a fost asteptat inca de la lansarea noii compacte premium, iar acum se pare ca acesta este aproape de finalizare.

 
 
Noul Audi A1 Quattro a fost zarit in Canada in timpul unor teste de iarna. Noul model cu tractiune integrala va face parte din prezentarea "Fascination of quattro’" care va avea loc la Montreal, Canada.

Tehnologia de tractiune integrala este foarte asemanatoare cu cea folosita pe modele A3 si TT. Sistemul electro-hidraulic este controlat de un ambreiaj montat in fata puntii spate. Acesta transmite puterea catre rotile frontale, iar in cazul in care acestea isi pierd din aderenta, ambreiajul transmite puterea si rotilor spate.

Testarea noii tractiuni integrale este asociata cu dorinta celor de la Audi de la lansa un model sportiv S1 si chiar unul de performanta RS1. Noua platforma imbunatatita ar putea fi folosita de asemenea si pentru lansarea unui model Volkswagen CrossPolo cu tractiune integrala. Deocamdata cel mai puternic Audi A1 este cel 1.4 TFSI.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2123 :: 17.78MB