No SSO cookie

Aniversarea de 60 de ani a Gamei DS

voteaza
(0/ 0)
Aniversarea de 60 de ani a Gamei DS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Începând din 26 aprilie în Belgia și până în intervalul 2-11 octombrie în Australia, numeroșii pasionați DS se vor reuni în diferite locuri ale lumii pentru a celebra aniversarea de 60 de ani a DS

 
 

Pentru a deschide festivitățile, trei icon-uri se reunesc la Monte-Carlo luna aceasta:

– DS 3 WRC cu noua bijuterie 2015, infrumusețată de un «60» impozant pe aripile spate, şi Sébastien Loeb – de nouă ori Campion Mondial la Raliu, vor lua startul în cadrul celei de-a 83-a ediții a Raliului Automobilistic de la Monte-Carlo.

–  o versiune sport DS 21 din 1966 va participa la al 18-lea Raliu Istoric de la Monte-Carlo (în perioada 28 ianuarie – 4 februarie). Înfrumusețat cu logo-ul mărcii și purtând numărul 21, DS-ul va fi pilotat de Bob Neyret și va lua startul la Reims pe 30 ianuarie. Un omagiu adus istoriei, ținând cont de faptul că, Bob Neyret numără deja în palmaresul său două victorii la Raliul de la Monte-Carlo la volanul unui DS.

2015-ds3-wrc.cl-15.006.009

 

DS profită de saloanele dedicate entuziaștilor de automobile de epocă precum: Rétromobile (Paris, Franța între 4-8 februarie), Techno-Classika (Essen, Germania în intervalul 15-19 aprilie), saloanele auto internaționale precum cel de la Geneva (Elveția – 5-15 martie), Shanghai (China – 22-29 aprilie) sau Frankfurt (Germania – 19-27 septembrie). DS va profita din plin de toate aceste ocazii pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare DS, prin expoziții de automobile de epocă inedite, precum și de modele noi, toate expuse laolaltă.

Un eveniment internațional, de importanță majoră va avea loc pe 22 si 23 mai pe circuitul istoric de la Montlhéry (Franța), care va reuni peste 700 modele DS de epocă.

Între 19 și 22 mai, marca DS va reuni la Paris reprezentanți ai rețelei sale din întreaga lume. Pentru sfârșitul de săptămână, 23 și 24 mai, sunt propuse publicului larg numeroase prezentări ce vor avea loc în inima Parisului. Întâlnirea va avea loc la Grădinile Tuileries.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3381 :: 22.12MB