No SSO cookie

OFICIAL: Ecclestone anunţă anularea Bahrain Grand Prix

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Ecclestone anunţă  anularea Bahrain Grand Prix
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Este oficial, nu va exista cursa de Formula 1 Bahrain Grand Prix în sezonul 2011.

 
 

În ciuda unei întâlniri recente a FIA World Motor Sport Council, care a votat păstrarea cursei de la Bahain în calendarul competiţional 2011, faptul că această hotărâre a fost ulterior anulată, poate fi considerată informaţie oficială. În concluzie: este oficial, nu va exista cursa de Formula 1 Bahrain Grand Prix în sezonul 2011.

 

Ce anume a modificat modificarea?  FIA a trimis un agent in Bahrain pentru a verifica starea de lucruri. El s-a întors cu un raport care punea într-o lumină strălucitoare întreaga ţară şi a sugerat menţinerea cursei în calendarul oficial.

 

S-a dovedit însă că întreg raportul agentului FIA a fost de fapt o farsă, pusă la cale de autorităţile din Bahrain, loiale dictatorului care conduce ţara. Aceştia l-au condus pe agent şi i-au arătat numai ce s-a vrut arătat lumii întregi, ceea ce este departe de realitate, inclusiv faptul că Bahrain este sub control.

 

Un număr neprecizat de organizaţii care apără drepturile omului au acuzat FIA că s-a lăsat prea uşor păcălită. Printre acestea se numărăr si Avaaz, care a strâns peste jumătate de milion de semnături pe o petiţie împotriva Bahrain Grand Prix.  Ricken Patel, director executiv Avaaz a declarat:

„Citind raportul FIA despre Bahrain e ca şi cum ai păşi în lumea din Twilight Zone. În timp ce raportul fals deţinut de FIA spune că nu există încălcări ale drepturilor omului, cel puţin 31 de persoane au fost ucise şi alte câteva sute au fost supuse torturilor, sau întemniţate. Formula One trebuie să retragă cursa din Bahrain imediat, sau va avea reputaţia compromisă pentru totdeauna.”

 

Unsprezece din  cele 12 echipe de Fomrula 1 au protestat impotriva organizării cursei. Şi cum o cursă fără maşini şi fără piloţi ar fi ceva greu de realizat, s-a decis anularea ei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1620 :: 22.18MB