No SSO cookie

Bahrain revine in calendarul 2011 din Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Bahrain revine in calendarul 2011 din Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al statului Bahrain va avea loc pana la urma si in 2011, acesta fiind amanat din cauza problemelor socio-politice la inceputul acestui an. Noua data de organizare a cursei asiatice este 30 octombrie.

 
 

Dupa saptamani de speculatii si discutii care pareau interminabile, s-a luat in sfarsit o decizie in ceea ce priveste organizarea unei curse de Formula 1 in Bahrain in sezonul 2011. Astfel, marele premiu asiatic va avea pana la urma loc in data de 30 octombrie, urmand ca Marele Premiu al Indiei sa fie impins undeva spre sfarsitul sezonului actual.

Consiliul Mondial de Motor Sport( WMSC) a luat aceasta decizie dupa o vizita oficiala care a avut loc saptamana trecuta in statul asiatic. '' Aceasta decizie reflecta spiritul de reconciliere care exista in acest moment in Bahrain, spirit evident din sprijinul extrem de puternic pe care cursa il primeste atat din partea guvernului, cat si din partea opozitiei, toti factorii politici sustinand suta la suta Formula 1 in Bahrain. '' au declarat oficiali ai Federatiei Internationale de Automobilism.

Organizatorii asiatici s-au declarat extrem de incantati de decizia FIA, acestia spunand ca este o mana de ajutor extrem de importanta pentru o tara care a trecut prin momente extrem de dificile, dar in care stabilitatea sociala si politica a revenit.

Controversele nu au intarziat insa sa apara, marea majoritate a echipelor si pilotilor din Formula 1 declarandu-se impotriva acestei decizii, in special din cauza faptului ca Marele Premiu al Indiei a fost mutat in acest fel la o data care nu a fost inca hotarata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0657 :: 17.78MB