No SSO cookie

Oficialii echipelor din F1, impotriva reprogramarii Bahrainului

voteaza
(0/ 0)
Oficialii echipelor din F1, impotriva reprogramarii Bahrainului
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Reprogramarea Marelui Premiu al statului Bahrain spre sfarsitul sezonului 2011 nu surade mai multor oficiali din Formula 1, existand voci care spun ca s-ar aglomera in mod inutil un calendar si-asa foarte incarcat.

 
 
Dupa ce Bernie Ecclestone a promis ca va face tot posibilul pentru a face loc Marelui Premiu al Bahrainului spre sfarsitul sezonului 2011 din Formula 1, mai multe voci ale oficialilor din Marele Circ si-au exprimat dezaprobarea, fiind de parere ca aceasta ar fi in dezavantajul majoritatii echipelor.

Marele Premiu al Bahrainului ar avea sanse mari sa aiba loc intre ultimele doua curse ale sezonului, Marele Premiu din Brazilia si cel din Emiratele Arabe Unite, existand varianta ca cele trei sa aiba loc in trei weekenduri consecutive sau ca ultimul sa fie impins cu o saptamana sau doua mai tarziu in calendarul F1.

Norbert Haug, presedintele sectiei de motorsport de la Mercedes, este de parere ca ''gasirea locului potrivit intr-un calendar atat de clar stabilit se anunta o foarte dificila misiune'' si ca ''nu ar fi foarte potrivit oricum, deoarece trebuie sa ne gandim in primul si in primul rand la staffurile noastre.''

Nici Christian Horner, boss-ul Red Bull, nu pare foarte incantat de idee. Acesta a lasat totusi urme de sperante pentru organizatorii asiatici, declarand ca ''nimic nu este imposibil''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1536 :: 22.17MB