No SSO cookie

EAU ar putea ajuta Bahrainul

voteaza
(0/ 0)
EAU ar putea ajuta Bahrainul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al statului Bahrain ar putea avea loc in sfarsitul sezonului 2011, intre cursele din Brazilia si de la Abu Dhabi, in conditiile in care situatia politica din Bahrain s-ar linisti in urmatoarele luni.

 
 
Un oficial al Federatiei Internationale de Automobilism a dezvaluit ca Marile Premii de Formula 1 ale Emiratelor Arabe Unite si ale Bahrainului ar putea avea loc foarte aproape unul de altul, pe finalul sezonului 2011.

Cursa din Bahrain ar fi trebuit sa aiba loc initial in data de 13 martie, in debutul noului sezon din F1, insa a fost amanata din cauza tensiunilor politice existente in interiorul statului asiatic. In aceste conditii, Bernie Ecclestone a declarat ca va face tot posibilul pentru a gasi un loc pentru Grand Prix-ul Bahrainului in acest an, cu conditia ca situatia socio-politica sa se linisteasca.

In prima instanta, acest lucru parea aproape imposibil, in conditiile in care calendarul Marelui Circ este si asa supraincarcat, sezonul 2011 fiind cel mai lung din istorie. Totusi, un ajutor nesperat ar putea veni din parte organizatorilor din Abu Dhabi, cursa programata sa incheie sezonul din F1, cei care se pare ca ar fi dispusi sa impinga Grand Prix-ul Emiratelor in luna decembrie si astfel sa faca loc cursei din Bahrain intre cea din Brazilia si cea din EAU.


Mohammed ben Sulayem, vicepresedinte al Consiliului Mondial de Motorsport, a declarat ca aceasta poate fi considerata o situatie de urgenta si ca in aceste conditii ''trebuie sa invatam sa ne ajutam unii pe altii'', lasand de inteles ca, daca Bahrainul va face o solicitare oficiala organizatorilor din Abu Dhabi, acestia ar fi dispusi sa ajunga la un compromis.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1068 :: 22.16MB