No SSO cookie

Raikkonen castiga Marele Premiu de Formula 1 al Australiei

voteaza
(5/ 1)
Raikkonen castiga Marele Premiu de Formula 1 al Australiei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Raikkonen a dat lovitura in aceasta prima cursa a sezonului. El a reusit sa castige Marele Premiu de Formula 1 al Australiei

 
 

Noul sezon de Formula 1 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Kimi Raikkonen. Acesta a reusit sa castige prima cursa a sezonului de la Melbourne. Pe podium au mai urcat Fernando Alonso si Sebastian Vettel.

Cursa din Australia a fost una spectaculoasa. Pilotii au abordat strategii diferite si pana la urma Raikkonen a reusit sa fie peste toti. El a reusit sa castige Marele Premiu de Formula 1 al Australiei printr-o strategie curajoasa cu doua opriti la boxe. Finlandezul a reusit sa urce pentru a 20-a oara pe prima treapta a podiumului.

Liderul inceputului de cursa a fost Sebastian Vettel insa acesta si-a pierdut pozitia dupa prima intrare la boxe. Sfarsitul cursei l-a prins pe locul 3.

Cat despre Alonso, acesta a plecat de pe locul 5 si a reusit sa faca o cursa buna, reusind sa termine pe locul 2. Alonso a optat pentru o strategie cu trei opriri la boxe, dar a avut si o serie de probleme pe parcurs. Poate ca reusea sa castige cursa daca toate aceste mici greseli ar fi lipsit.

Trebuie sa amintim si de Hamilton; acesta pare sa nu se fi obisnuit inca foarte bine la noua echipa. A reusit sa obtina doar un loc 5, insa sezonul abia a inceput si cu siguranta vom avea parte de surprize pana la sfarsit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 15.65MB