No SSO cookie

Williams ar fi boicotat Bahrainul

voteaza
(0/ 0)
Williams ar fi boicotat Bahrainul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Williams nu ar fi participat la Marele Premiu de Formula 1 al statului Bahrain, daca acesta ar fi avut loc in luna martie, asa cum era programat initial.

 
 
Adam Parr, presedintele Williams, a dezvaluit recent ca echipa sa planuia sa boicoteze Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, daca nu s-ar fi luat decizia ca acesta sa nu se mai dispute in deschiderea sezonului 2011.

'' Decizia luata a fost cea mai inteleapta, dar daca dintr-un motiv oarecare, decizia nu ar fi fost aceasta, nu cred ca am fi mers pana in Bahrain. ''
a spus Parr, referitor la evenimentele din statul asiatic care au fortat organizatorii sa anuleze disputarea cursei in luna martie, conform programului original.

Parr a mai declarat ca are informatii ca majoritatea echipelor, daca nu chiar toate, ar fi boicotat la randul lor Marele Premiu al statului Bahrain, in conditiile in care '' era mai mult decat evident pentru toata lumea ca nu am fi facut altceva decat sa inrautatim situatia. ''


In ceea ce priveste reprogramarea Grand Prix-ului din Bahrain pentru finalul sezonului 2011, boss-ul Williams a declarat ca sprijina aceasta initiativa, dar ca va fi destul de dificil ca acest lucru sa se realizeze, luand in considerare situatia politica din Bahrain, precum si climatul general din Golf.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0741 :: 17.78MB