No SSO cookie
Toyota planuieste un sedan sportiv
Noutati-auto

Toyota lucreaza la un sedan sportiv care va fi realizat pe platforma viitorului FR-S. Japonezii doresc sa se asigure ca daca daca proiectul coupe-ului sportiv nu va fi finalizat, platforma sa poata fi folosita si pe alte modele.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Toyota si Lexus pregatesc sase modele hibride si electrice
Noutati-auto

Toyota se pregateste sa lanseze o noua gama de modele hibride pana in 2012. Unul din factorii care contribuie la acesta dorinta de a diversifica gama de modele hibride si electrice este concurenta care creste pe acest segment nou.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Primele imagini cu Toyota Avensis BTCC Racer
Noutati-auto

GPR Motorsport a realizat masina de competitie Toyota Avensis BTCC (British Touring Car Championship), si a dat publicitatii primele imagini oficiale.

Imagini (2) Data: 10 September 2010 Comentarii (0)

Prima masina Toyota - modelul AA
Utile

Modelul AA a fost prima masina Toyota pentru pasageri si a fost anuntata in septembrie 1936. Fondatorul Toyota, Kiichiro Toyoda, a dorit sa realizeze "o masina japoneza pentru public facuta folosing creierul si abilitatile oamenilor japonezi". Modelul AA a fost produs folosind numai tehnologie autohtona. Sitlul modelului se potrivea epocii si reflecta entuziasmul lui Kiichiro si dorinta sa de a realiza o masina pentru publicul larg.

Imagini (2) Data: 28 August 2010 Comentarii (0)

Toyota Highlander facelift debuteaza la Moscova
Noutati-auto

Varianta revizuita a cross-over-ului Toyota Highlander a fost prezentata astazi la Moscow International Motor Show, editia 2010.

Imagini (14) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Toyota Prius va vorbi cu pietonii
Noutati-auto

Toyota va implementa pe modelul hibrid Prius un speaker extern, prin care soferul va putea atentiona verbal pietonii. Masura este gandita in contextul in care pietonii nu aud zgomotul specific unei masini in cazul unui hibrid silentios.

Imagini (1) Data: 25 August 2010 Comentarii (1)

Toyota creaza sisteme de franare mai sigure
Utile

Toyota a inceput o campanie intensiva ca sa-si recastige cumparatorii deveniti nesiguri din cauza rechemarilor.Toyota a cerut scuze pe toate forumurile posibile pentru seria rechemarilor din 2010, care au afectat un total de zece milioane de masini.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Accelerarea involuntara a modelelor Toyota este pusa pe seama radiatiei cosmice
Utile

Conform unui studiu recent, se poate imagina ca radiatia cosmica este de vina pentru scaparile Toyota. S-a aflat ca cazul Prius-ului ce a creat probleme in California a fost un bluff.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Toyota isi modifica noua masina sport
Utile

Din Japonia se zvoneste ca Toyota vrea un nou exterior masinii sport , cunoscuta pana acum sub denumirea de FT-86.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

In curand apare Toyota Prius de familie
Utile

Este tot mai posibil ca Toyota va crea intr-adevar un van din Prius, modelul urmand sa apara, cel mai probabil, in 2011.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1788 :: 18.84MB