No SSO cookie

Toyota planuieste un sedan sportiv

voteaza
(0/ 0)
Toyota planuieste un sedan sportiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota lucreaza la un sedan sportiv care va fi realizat pe platforma viitorului FR-S. Japonezii doresc sa se asigure ca daca daca proiectul coupe-ului sportiv nu va fi finalizat, platforma sa poata fi folosita si pe alte modele.

 
 
Noul model sportiv FR-S va avea motorul amplasat frontal, iar tractiunea va fi una spate. Modelul FR-S face parte din acordul de colaborare dintre Toyota si Subaru pentru a realiza un model sportiv competitiv. Viitorul model a fost amanat pana in 2013 din cauza unor probleme economice.

Modelul sedan va fi dotat cel mai probabil cu un propulsor de 200 CP imprumutat de la Subaru, la fel ca si modelul coupe. Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul sedan este o plasa de siguranta, in caz ca modelul coupe nu va intra in productie.

Noul sedan sportiv se va plasa ca si dimensiune intre BMW-ul Seria 1 si Seria 3 si va costa in jur de 25.000 de euro. Acesta va fi lansat in 2013, la fel ca si modelul coupe sportiv. Pana la aparitia noilor modele Toyota, Subaru va finaliza dezvoltarea unui sistem hibrid pe baza propulsoarelor boxer.

Noul sistem hibrid realizat de Subaru ar putea insemna implementarea acestuia si pe modelele Toyota. Niponii avand momentan doar hibride cu tractiune frontala sau integrala, un model hibrid sportiv fiind mult mai atractiv pentru potentialii clienti.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1441 :: 17.78MB