No SSO cookie

Toyota creaza sisteme de franare mai sigure

voteaza
(0/ 0)
Toyota creaza sisteme de franare mai sigure
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a inceput o campanie intensiva ca sa-si recastige cumparatorii deveniti nesiguri din cauza rechemarilor.Toyota a cerut scuze pe toate forumurile posibile pentru seria rechemarilor din 2010, care au afectat un total de zece milioane de masini.

 
 

Inca nu s-a aflat daca va fi rechemare din cauza problemelor de volan la Corolla, insa fabrica japoneza a inceput o campanie intensiva ca sa-si recastige cumparatorii deveniti nesiguri.

Ca parte acesteia Tojoda Akio, seful Toyota a anuntat ca in toate modelele viitoare ale fabricii va ajunge un sistem de franare nou-nout, care impiedica in mod electronic ca cineva sa faca carambol din cauza pedalei de acceleratie blocate. Daca sistemul sesizeaza ca pedala de frana si de acceleratie sunt apasate concomitent, blocheaza motorul in mod automat; in viitor si modelele mai mici vor fi capabile de asta.

Toyota a decis ca in viitor va pune accent si mai mare pe inregistratorii de date de pe bord, sau cutiile negre, denumite astfel, de la care asteapta dezvaluirea mai exacta a motivelor accidentelor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0934 :: 17.78MB