No SSO cookie

Accelerarea involuntara a modelelor Toyota este pusa pe seama radiatiei cosmice

voteaza
(0/ 0)
Accelerarea involuntara a modelelor Toyota este pusa pe seama radiatiei cosmice
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unui studiu recent, se poate imagina ca radiatia cosmica este de vina pentru scaparile Toyota. S-a aflat ca cazul Prius-ului ce a creat probleme in California a fost un bluff.

 
 

In legatura cu defectiunile Toyota, a aparut un studiu surprinzator care tinde spre povestile SF.  Cercetarile au ajuns la concluzia ca si radiatia cosmica poate sa fie de vina pentru accelerarile involuntare, Organizatia Securitatii Rutiere Americana deja analizeaza concluziile studiului.

Particulele care sosesc din spatiul cosmic cauzeaza deseori tulburari in sistemele avioanelor si navelor spatiale, asa ca teoretic nu e de neinchipuit ca si la masini pot cauza probleme.

Intre timp, s-a aflat ca in Prius-ul scapat de sub control din California autoritatile respective nu au gasit nici un fel de semn care ar sugera defectiuni tehnice, insa au aparut stiri nelinistitoare despre sofer, Jim Sikes. Prima oara partenerul lui de afaceri a comunicat presei ca nu trebuie crezut nici un cuvant din ce spune, l-a numit mincinos notoriu, si au facut aluzie ca probabil vorba de o inselaciune. Si raportul de inspectie sugereaza ca s-a creat reclama negativa in jurul Toyota, desi toate sistemele masinii au functionat fara eroare.

Renumele Toyota a suferit o pierdere sensibla in America

Renumele Toyota a suferit o pierdere sensibila in Statele Unite din cauza seriilor de rechemari al modelelor fabricii. Conform sondajelor, 74% din consumatorii americani au mai putina incredere in Toyota. 69% din proprietari au declarat ca in viitor vor acorda mai multa atentie la starea tehnica a masinilor lor.

Tot de Toyota se leaga informatia ca in toata lumea a scazut cererea pentru Prius, de aceea fabrica reduce productia de la 50 de mii/luna la 45 de mii/luna.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0751 :: 17.79MB