No SSO cookie
Ecclestone descrie atacul asupra sa ca stupid si inutil
Formula 1

Bernie Ecclestone a descris in amanunt agresiunea la care a fost supus saptamana trecuta, spunand ca atacatorii l-au ranit fara motiv, in conditiile in care le-ar fi oferit banii, portofelul si orice altceva ar fi dorit, numai sa il lase nevatamat.

Imagini (1) Data: 2 December 2010 Comentarii (0)

Fetele de la Essen Motor Show
Noutati-auto

Niciun Auto Show nu poate exista fara congruenta dintre frumusetile lumii auto cu cea a frumusetilor feminine.

Imagini (27) Data: 28 November 2010 Comentarii (0)

Klien spera sa piloteze pentru Hispania in 2011
Formula 1

Christian Klien isi doreste sa piloteze pentru echipa Hispania in sezonul 2011, cu toate ca recunoaste ca ii va fi dificil sa concureze cu pilotii din afara Europei care vin cu sprijin material serios si cu sponsori de anvergura.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

De la Rosa nu vrea sa renunte la Formula 1
Formula 1

Pedro de la Rosa isi doreste sa evolueze in sezonul viitor din nou in Formula 1, chiar daca recunoaste ca ii va fi extrem de dificil sa gaseasca un loc de pilot fara un sprijin material serios.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Se deschide prima benzinarie automata!
Noutati-auto

Pana la sfarsitul lunii noiembrie, la Craiova, se va deschide prima statie de carburanti fara personal din tara. Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

Button a scapat nevatamat in urma unei tentative de jaf armat
Formula 1

Pilotul britanic Jenson Button, impreuna cu trei apropiati, a fost victima unei tentative de jaf armat in Brazilia. Incidentul a fost rezolvat rapid, toata lumea iesind teafara si nevatamata.

Imagini (1) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: AutoExpress testeaza noul Nissan Leaf
Noutati-auto

Jurnalistii britanici au testat modelul electric Nissan Leaf. Acesta este un model de marime mijlocie cu cinci locuri si are un aspect asemanator vehiculelor cu combustie interna din aceeasi categorie. Modelul Leaf este echipat cu o baterie litiu-ion, ce ii permite sa ruleze 160 kilometri fara a avea nevoie de reincarcare si poate atinge o viteza maxima de 140 km/h.

Imagini (1) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

Abarth ar putea realiza propriul sau roadster
Noutati-auto

Abarth, care preia si prelucreaza cu precadere modelele Fiat, ar putea realiza un vehicul propriu, realizat 100%, fara colaborari externe.

Imagini (3) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Mythbusters testeaza trucul fetei de masa
Noutati-auto

Cei de la Mythbusters au testat in ultimul episod un viral mai vechi. Acesta sustinea ca se poate trage fata de masa de sub tacamuri cu o mototcicleta, fara ca acestea sa cada jos. BMW a folosit pentru acest truc o motocicleta S1000RR.

Imagini (1) Data: 29 October 2010 Comentarii (0)

Galerie Foto: Noi imagini oficiale cu BMW X3
Noutati-auto

BMW a publicat un nou set de imagini opficiale cu SUV-ul X3. Noua generatie a modelului BMW X3 a fost prezentata acum cateva saptamani la Salonul Auto de la Paris. Noul BMW X3 are un pret de pornire de 33.200 euro fara TVA in Romania.

Imagini (50) Data: 20 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1728 :: 15.27MB