No SSO cookie

Ecclestone descrie atacul asupra sa ca stupid si inutil

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone descrie atacul asupra sa ca stupid si inutil
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a descris in amanunt agresiunea la care a fost supus saptamana trecuta, spunand ca atacatorii l-au ranit fara motiv, in conditiile in care le-ar fi oferit banii, portofelul si orice altceva ar fi dorit, numai sa il lase nevatamat.

 
 
Bernie Ecclestone a facut primele declaratii dupa atacul de saptamana trecuta asupra sa si a prietenei sale, in apropierea locuintei lui din Knightsbridge. Astfel, octogenarul a descris atacatorii ca inutil de violenti si a declarat ca ar fi fost mult mai simplu pentru toata lumea daca ar fi fost pur si simplu amenintat si i s-ar fi cerut bunurile, si nu ar mai fi fost lovit asa cum s-a intamplat in realitate.

Ecclestone si prietena lui, Fabiana Flosi, au fost deposedati de cateva obiecte de bijuterie si de ceasuri. '' Conduceam asa cum o fac de obicei si, chiar in momentul in care am coborat din masina, niste tipi au sarit de nicaieri pe noi. Nu mi-au zis nimic, pur si simplu m-au atacat, asa ca nu am avut timp sa reactionez sau macar sa ma sperii.'' a descris Ecclestone momentele atacului.

Mogulul Formula 1 a descris actiunile atacatorilor ca nesabuite si negandite si a spus fara ezitare ca le-ar fi oferit tot ce avea la indemana pentru a scapa nevatamat. Acesta nu este primul jaf a carui victima este britanicul, un eveniment asemanator petrecandu-se in 1995, in chiar aceeasi zona.

Totusi, Bernie Ecclestone a declarat apasat ca nu are de gand sa-si angajeze garzi de corp si ca nu se considera neaparat o tinta. De asemenea, acesta a spus ca are mare incredere in politie, care s-a descurcat de fiecare data exemplar in cazuri de genul acesta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1200 :: 22.11MB