No SSO cookie

Button a scapat nevatamat in urma unei tentative de jaf armat

voteaza
(0/ 0)
Button a scapat nevatamat in urma unei tentative de jaf armat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Jenson Button, impreuna cu trei apropiati, a fost victima unei tentative de jaf armat in Brazilia. Incidentul a fost rezolvat rapid, toata lumea iesind teafara si nevatamata.

 
 
Campionul mondial in exercitiu din Formula 1, britanicul Jenson Button, a fost victima unei tentative de jaf armat, dar a scapat nevatamat. El a fost atacat in timp ce parasea sambata seara, impreuna cu un grup de prieteni, circuitul de la Interlagos din Brazilia.

Jenson Button, tatal sau John, managerul Richard Goddard si fizioterapeutul Mile Collier au fost abordati de un grup de persoane necunoscute in timp ce se aflau intr-o masina, dar din fericire niciunul dintre cei patru nu a fost ranit.

Rezolvarea incidentului fara probleme s-a datorat soferului lui Button, care a reactionat imediat si si-a croit drum prin traficul din Sao Paolo, ducandu-si pasagerii in siguranta la hotel in cel mai scurt timp.

Si autoritatile din Sao Paulo au reactionat prompt si au intarit mijloacele de securitate ale pilotilor si ale personalului echipelor de Formula 1 pe parcursul zilei de duminica. Astfel, niciun incident nu a mai avut loc in Brazilia in acest weekend.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1457 :: 22.16MB