No SSO cookie
Apariţie strălucitoare: noul MINI cu Chrome Line Exterior Deluxe
Noutati-auto

Are plăcerea condusului în gene - iar cromozomii se pare că sunt responsabili şi pentru apariţia uluitoare. Noul MINI este strălucitor oriunde ar merge, dar echiparea specială Chrome Line Exterior Deluxe îl transformă, în cele din urmă, într-un model cu totul irezistibil.

Imagini (7) Data: 1 April 2015 Comentarii (0)

Primele informații despre noul Jaguar XF
Noutati-auto

Dorința celor de la Jaguar de a acapara o parte importantă din vânzările realizate în prezent de modelele germane este pe cale de a se intensifica, odată cu lansarea noului Jaguar XF, care va fi pus în vânzare începând din acest an. În timp ce F-Type poate fi tentant pentru clienții Porsche, XE duce o luptă acerbă cu BMW Seria 3, Jaguar F-Pace este în duel cu Audi Q5 și în timp ce modelul XJ este redesenat în această perioadă, iată că britanicii au mai găsit timpul necesar pentru a modifica versiunea actuală a lui XF.

Imagini (25) Data: 24 March 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a întȃlnirii de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Israel
Noutati-auto

Între 6-8 martie, la întâlnirea de Cupa Davis România – Israel, de la Sibiu, Mercedes-Benz Romȃnia, cu sprijinul Ţiriac Auto, a pus la dispoziţia organizatorilor şi jucătorilor mai multe modele Clasa C, Clasa E, Clasa M și Noul Vito.

Imagini (5) Data: 10 March 2015 Comentarii (0)

Conceptul Infiniti QX30 a fost dezvăluit
Noutati-auto

După o serie de teasere, Infiniti QX30 Concept a fost dezvăluit în toată splendoarea sa chiar înainte de începutul Salonului Auto de la Geneva din 2015.

Imagini (29) Data: 2 March 2015 Comentarii (0)

BMW M6 GT3 a debutat la uzina BMW din Dingolfing
Noutati-auto

Noul reprezentant BMW pentru cursele destinate modelelor GT și-a făcut apariția sâmbăta trecută, pe circuitul de teste al uzinei BMW din Dingolfing (Germania).

Imagini (0) Data: 7 February 2015 Comentarii (0)

Aniversarea de 60 de ani a Gamei DS
Noutati-auto

Începând din 26 aprilie în Belgia și până în intervalul 2-11 octombrie în Australia, numeroșii pasionați DS se vor reuni în diferite locuri ale lumii pentru a celebra aniversarea de 60 de ani a DS

Imagini (6) Data: 3 February 2015 Comentarii (0)

Noi detalii despre viitorul Jaguar F-PACE
Noutati-auto

Jaguar a confirmat introducerea în gamă a unui nou model, denumit Jaguar F-PACE, care va fi disponibil spre vânzare începând cu anul 2016. Modelul F-PACE va fi produs în Solihull, Marea Britanie. După o lungă așteptare au apărut imagini spion cu viitorul model camuflat. Design-ul său pare că nu este mult modificat față de conceptul CX-17.

Imagini (5) Data: 24 January 2015 Comentarii (0)

Rolls-Royce a realizat un nou record de vânzări în 2014
Noutati-auto

Producătorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului BMW, anunță vânzări record pentru anul care tocmai s-a încheiat.

Imagini (9) Data: 8 January 2015 Comentarii (0)

Sfaturi pentru alegerea anvelopelor de vara
Noutati-auto

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il cunoasteti in ceea ce priveste setul de anvelope de vara este ca ele sunt niste anvelope de randament

Imagini (0) Data: 6 January 2015 Comentarii (0)

2014 a fost primul an de creștere a pieței auto, după șase ani de scăderi puternice
Noutati-auto

Anul 2014 a înregistrat prima creștere a pieței auto românești după șase ani consecutivi de scăderi puternice

Imagini (0) Data: 27 December 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2242 :: 15.34MB