No SSO cookie

Rolls-Royce a realizat un nou record de vânzări în 2014

voteaza
(0/ 0)
Rolls-Royce a realizat un nou record de vânzări în 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producătorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului BMW, anunță vânzări record pentru anul care tocmai s-a încheiat.

 
 

Cererea pentru lux s-a materializat în 4.063 de automobile comercializate în 2014, cu un plus de 12% față de anul precedent și cu o creștere de patru ori a volumului înregistrat în 2009. Acesta este cel mai bun rezultat întregistrat în cei 111 ani de istorie a mărcii, fiind al cincilea an consecutiv de creștere a cifrei de vânzări. Conform oficialilor mărcii, realizarea unor vânzări record a însemnat și consolidarea poziției de lider al segmentului Super-Lux, acela al automobilelor cu o valoare de peste 200.000 Euro net. A fost realizat și un record în materie de automobile individualizate prin programul Bespoke și comandate de către clienții din toată lumea.

Referitor la distribuția vânzărilor, se pare că Americade Nord rămâne regiunea cu cele mai mari vânzări, urmată de Orientul Apropiat, Europa și China, SUA fiind principala piață de desfacere a britanicilor.

În anul 2014, ca impact al vânzărilor crescute, au fost create 200 de noi locuri de muncă la fabrica din Goodwood și a fost programată o nouă investiție într-un centru de tehnologie și logistică.

p90133149_highres

 

Dealer-ul cu cele mai bune performanțe  a fost Rolls-Royce Motor Cars Abu Dhabi, totodată fiind inaugurate 6 noi reprezentanțe la nivel mondial, rețeaua de distribuție fiind compusă acum din 127 de dealeri, iar expansiunea rețelei nu se va opri aici, va fi continuată și în 2015. Există și în Bucureşti un service Rolls-Royce autorizat, singurul din Europa de Sud-Est, care asigură servicii pentru această marcă pe întreg teritoriul României şi ţărilor invecinate cu acoperire pe o rază de 1.000 km. În țara noastră nu există încă un showroom al mărcii de lux, dar în septembrie 2011, Automobile Bavaria Group, prin compania Schmidt Premium Cars a inaugurat showroomul Rolls-Royce Motorcars München şi a devenit la acea dată al treilea distribuitor de Rolls-Royce din Germania. În anul 2014 automobilele de lux Rolls-Royce, comercializate prin intermediul dealerului din München au atins volumul de 30 de unităţi, faţă de 19 în anul 2013.

Rezultatul anului 2014 a fost susținut de creşterea comenzilor pentru noul model  Rolls-Royce Ghost Series II, lansat în luna noiembrie, precum şi de primul an de producție al modelului Wraith. Rolls-Royce Phantom ramâne nava amiral a familiei, colecţia de modele fiind diversificată şi prin programele individuale din colecţia Bespoke Waterspeed, Pinnacle Travel sau Metropolitan sau modele unicat, cum este Maharaja Phantom Drophead Coupé.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3183 :: 17.8MB