No SSO cookie

Conceptul Infiniti QX30 a fost dezvăluit

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Infiniti QX30 a fost dezvăluit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

După o serie de teasere, Infiniti QX30 Concept a fost dezvăluit în toată splendoarea sa chiar înainte de începutul Salonului Auto de la Geneva din 2015.

 
 

Noul concept beneficiază de jante de aluminiu cu diametrul de 21 inch, iar la interior există 4 scaune în formă de U, acoperite cu piele Connolly.

La fel ca și viitorul Infiniti Q30 Hatchback, QX30 Concept este bazat pe acceași platformă tehnică cu arhitectură pentru transmisia față sau integrală care stă la baza mai multor modele Mercedes-Benz precum Clasa A, CLA, GLA și Clasa B.

infiniti-qx30-18-1

 

Conceptul QX30 măsoară 4.430 mm în lungime, are o lățime de 1.815 mm și o înălțime de 1.520 mm. Acest lucru înseamnă că acest concept QX30 este cu 13 mm mai lung, cu 9 mm mai lat și cu 26 mm mai înalt față de Mercedes-Benz GLA.

infiniti-qx30-26-1

 

Potrivit oficialilor mărcii Infiniti, conceptul QX30 este propulsat de un motor de 2,0 litri turbo care pune în mișcare toate cele patru roți folosindu-se de o cutie de viteze automată cu 7 trepte.

Versiunea de serie a lui QX30 va fi oferită cu o varietate de motorizări pe benzină sau diesel.

infiniti-qx30-29-1

 

Infiniti Q30 va intra în producție la fabrica Nissan din Sunderland, aflatî în nord-estul Angliei, la sfârșitul anului 2015. QX30 ar trebui să urmeze a fi lansat în 2016.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3990 :: 17.81MB