No SSO cookie
Divizia de automobile rulate BMW Group, BMW Premium Selection, din 17 iunie în România
Noutati-auto

Avantaje unice pentru clienţii de automobile rulate, inclusiv cea mai mare perioadă de garanţie – 24 luni şi o ofertă de peste 3000 de automobile BMW.

Imagini (0) Data: 20 June 2011 Comentarii (0)

Audi R8 Spyder vine la Frankfurt Auto Show
Noutati-auto

Cei obisnuiti deja sa citeasca printre randurile comunicatelor oficiale de presa nu vor mai fi desigur surprinsi sa afle ca Audi va lansa foarte curand o versiune decapotabila a lui R8 GT. Pregatita pentru a fi livrata primilor clienti in primul trimestru al anului viitor, versiunea de productie R8 GT Spyder va fi prezenta in aceasta toamna, la Frankfurt Auto Show.

Imagini (4) Data: 20 April 2011 Comentarii (0)

Suzuki vine cu doua premiere mondiale la Salonul de la New York
Noutati-auto

Vanzarile lui Suzuki poate ca nu au stralucit in ultimii patru ani in America de Nord, insa asta nu opreste producatorul nipon sa priveasca foarte atent Salonul de la New York. Astfel, Suzuki va veni in aprilie la "The Apple Show” cu doua premiere mondiale.

Imagini (1) Data: 25 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: AutoExpress testeaza noul McLaren MP4-12C
Noutati-auto

Britanicii de la AutoExpress au reusit sa testeze cel mai nou supercar creat de catre McLaren, noul MP4-12C. Acesta este dotat cu un propulsor V8 de 3.8 litri capabil sa dezvolte 592 CP si 600 Nm.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Pana acum, 4.000 de romani au castigat in instanta anularea taxei auto
Noutati-auto

Anul trecut, mai mult de 12.000 de romani au contestat taxa auto, iar instantele de judecata s-au pronuntat in favoarea unei treimi dintre acestia.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 11 February 2011 Comentarii (0)

Noul Range Rover Autobiography va debuta la Geneva
Noutati-auto

Land Rover a declarat ca va prezenta luna viitoare la Geneva cel mai luxos model Range Rover. Editia limitata Autobiography Ultimate Edition va fi produsa intr-o serie de 500 de exemplare.

Imagini (5) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul Land Rover Freelander
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au reusit sa testeze nou Land Rover Freelander. Acesta este dotat cu un propulsor diesel de 2.2 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 148 CP si cuplu de 418 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 11.7 secunde, iar viteza maxima este de 180 km/h.

Imagini (1) Data: 5 February 2011 Comentarii (0)

Autovehiculele Ford produse in Romania, dotate cu echipamente de interior produse de IAC la fabrica din Bals
Noutati-auto

International Automotive Components Group /IAC/, unul dintre principalii furnizori de componente ai Ford Motor Company, va investi 58 milioane de euro in construirea unei fabrici de tip greenfield in localitatea Bals, din judetul Olt, ce va produce diverse echipamente de interior pentru masinile Ford produse la Craiova.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 25 January 2011 Comentarii (0)

Un dealer auto din Germania comercializeaza noul Lamborghini Aventador
Noutati-auto

Un dealer auto din Germania a publicat pe site-ul oficial dotarile si pretul de achizitie al noului model Lamborghini, model care va inlocui actualul Murcielago. Lamborghini nu a oferit deocamdata nici o imagine oficiala cu noul model, singurele informatii fiind oferite de o brosura destinata dealerilor europeni.

Imagini (1) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

Numarul solicitarilor de plata a taxei auto a crescut de patru ori in Timisoara
Noutati-auto

Avid dupa bani la buget, Guvernul cauta noi surse de finantare. Taxa auto, accizele si toate aceste surse atasate sunt destul de la indemana in ceea ce priveste majorarea.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1681 :: 15.28MB