No SSO cookie

Noul Range Rover Autobiography va debuta la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Noul Range Rover Autobiography va debuta la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover a declarat ca va prezenta luna viitoare la Geneva cel mai luxos model Range Rover. Editia limitata Autobiography Ultimate Edition va fi produsa intr-o serie de 500 de exemplare.

 
 
Noul Range Rover Autobiography Ultimate Edition este creat pentru confort. Land Rover a renuntat la bancheta spate si a inlocuit-o cu doua fotolii imbracate in piele de inalta calitate. Intre cele doua locuri se afla o consola centrala care incorporeaza un mini-frigider si o masuta pentru laptop, iarspatele scaunelor frontale au incorporate doua Ipad-uri.

Interiorul este realizat intr-o combinatie de piele de inalta calitate si insertii de lemn. Portbagajul este imbracat in lemn si insertii din aluminiu. Noul model este disponibil in trei culori: Roussillon Red, Otago Stone si Santorini Black. Modificarile estetice sunt completate de un set de jante de 20 inch.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Range Rover Ultimate Edition este dotat cu un propulsor V8 de 4.4 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 313 CP si cuplu de 700 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 7.5 secunde, iar consumul mediu este de 9.4 litri/100 km.

Clientii pot opta si pentru un V8 de 5.0 litri. Propulsorul pe benzina dezvolta o putere maxima de 515 CP si cuplu de 625 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.9 secunde. Ambele modele sunt dotate cu o transmisie automata cu opt rapoarte.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3236 :: 17.79MB