No SSO cookie

Audi R8 Spyder vine la Frankfurt Auto Show

voteaza
(0/ 0)
Audi R8 Spyder vine la Frankfurt Auto Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei obisnuiti deja sa citeasca printre randurile comunicatelor oficiale de presa nu vor mai fi desigur surprinsi sa afle ca Audi va lansa foarte curand o versiune decapotabila a lui R8 GT. Pregatita pentru a fi livrata primilor clienti in primul trimestru al anului viitor, versiunea de productie R8 GT Spyder va fi prezenta in aceasta toamna, la Frankfurt Auto Show.

 
 
 

Propulsat de acelasi motor V10 de 5,2 litri cu 560 CP ce poate fi regasit si sub capota versiunii coupe, Audi R8 GT Spyder va fi cel mai rapid model decapotabil pe care compania din Ingolstadt l-a produs vreodata pentru a circula pe drumurile publice. 

 

Acest lucru, si datorita faptului ca GT Spyder este mai usor cu circa 80 de kilograme decat coupe-ul “normal” R8, prin utilizarea extinsa a unor elemente din fibra de carbon si, desigur, prin disparitia plafonului versiunii inchise.

 

Aproximativ 200 de unitati Audi R8 GT Spyder vor fi produse, dintre care 90 sunt rezervate pietei nord-americane, pretul estimat fiind de circa 150.000 euro/exemplar.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2135 :: 17.79MB