No SSO cookie
Nissan Qashqai - premiul "Cel mai bun concept" la Salonul Auto Britanic
Concepte

Qashqai, ultima creaţie a constructorului japonez Nissan, a câştigat premiul "Cel mai bun concept" la Salonul Auto Britanic, în cadrul unei competiţii organizate de Institute of Vehicle Engineers (IVehE).

Imagini (0) Data: 1 June 2004 Comentarii (0)

2004 Detroit Auto Show - o reusita pe toate planurile
Noutati-auto

North American International Auto Show (NAIAS), Salonul Auto de la Detroit, a avut la această ediţie un număr record de vizitatori, nu mai puţin de 808.833 de oameni vizitând acest spectacol automobilistic încheiat luni, 19 ianuarie.

Imagini (0) Data: 20 January 2004 Comentarii (0)

Chevrolet C6 Corvette a câstigat onorurile publicului la Detroit Auto Show
Noutati-auto

Cel mai "fierbinte" stil, combinat cu accente clasice, iată secretul care a făcut din modelul Chevrolet C6 Corvette cea mai apreciată maşină a publicului vizitator al Salonului Auto de la Detroit, vehiculul primind dinstincţia Best New Design din partea Yahoo! Autos, în urma voturilor centralizate de la vizitatori.

Imagini (0) Data: 13 January 2004 Comentarii (0)

Comentariu: Salonul International al Automobilului Bucuresti si-a deschis portile
Noutati-auto

Prima zi Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti a fost poate şi cea mai încărcată pentru presă, fiind programate, în totalitate, nu mai puţin de 16 conferinţe ale expozanţilor la acest eveniment destinate presei, marcând în total prezentarea a peste 50 de modele şi noi variante de motorizare.

Imagini (0) Data: 25 September 2003 Comentarii (0)

AutoItalia Grup prezinta 9 modele noi la SIAB 2003
Noutati-auto

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangYong, şi reprezentant al motocicletelor Honda, prin divizia sa Inter Motorcycles, va prezenta la ediţia din acest an a Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti, patru avanpremiere naţionale şi 5 noi modele, potrivit unui comunicat al firmei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 September 2003 Comentarii (0)

Dacia sărbătorește 50 ani de la fabricarea primului autoturism
Noutati-auto

De-a lungul celor 50 de ani au fost fabricate peste 6 milioane de automobile, din care mai mult de 3,5 milioane după lansarea modelului Logan, în 2004

Imagini (0) Data: 28 August 2018 Comentarii (0)

Creștere a înmatriculărilor de automobile noi la nivelul UE
Noutati-auto

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu +7.6% in luna mai 2017 fata de mai 2016, atingand un volum de 1.386.818 unitati.

Imagini (0) Data: 22 June 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1083 :: 18.81MB