No SSO cookie
David Coulthard prinde o minge de golf la 290 km/h
Noutati-auto

Un material unic si inedit. Asta si-au propus cei de la Mercedes sa realizeze. Daca vreti sa vedeti si voi performanta, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 22 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: BMW M5 F10
Tuning

Va invitam sa cititi mai multe despre aceasta versiune modificata a celebrului BMW M5 F10. Niste schimbari destul de sesizabile, cel putin la nivel de performanta. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 21 June 2012 Comentarii (0)

BMW Group - Cea mai populara companie din lume
Noutati-auto

Firma de consultanţă Reputation Institute a publicat clasamentul său cu cele mai populare companii din lume. BMW Group a urcat pe prima poziţie, devansând Apple şi Google. Performanţa vine alături de alte studii din ultima perioadă care au evaluat BMW Group ca cea mai valoroasă marcă auto (Brandz Top 100 realizat de Millward Brown) şi compania cu cea mai bună dezvoltare durabilă (premiile SAM Group).

Imagini (0) Data: 19 June 2012 Comentarii (0)

Ford Focus 1.0 EcoBoost a doborat 16 recorduri de viteza
Noutati-auto

Cei de la Ford au incercat sa demonstreze recent fiabilitatea si gradul de performanta a noului Focus 1.0 EcoBoost. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 6 June 2012 Comentarii (1)

TUNING: Mercedes C63 AMG
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit produs de renumitul tuner VATH. Au fost aduse modificari majore cand vine vorba de performanta. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 31 May 2012 Comentarii (0)

BASF – partener al industriei auto în Romania si in lume
Noutati-auto

Bucureşti – 29 mai 2012 – Lider mondial în domeniul chimic, BASF este unul dintre principalii furnizori de produse chimice destinate industriei auto, furnizând o gamă largă de produse, de la materiale plastice, poliuretani, catalizatori auto, lacuri şi vopsele, produse pentru textile şi piele, până la aditivi pentru benzină şi motorină, materiale catodice şi electroliţi pentru noile baterii litiu-ion de înaltă performanţă.

Imagini (5) Data: 29 May 2012 Comentarii (0)

Priceperea Dunlop in cursa de 24 de ore de la Nurburgring
Noutati-auto

Dunlop a demonstrat încă o dată performanța anvelopelor sale în cea de-a 40-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nürburgring, prin locurile obținute, prin marcarea celui mai rapid tur de pistă și prin ritmul de excepție impus de cele mai recente anvelope, în week-end-ul 19-20 mai.

Imagini (0) Data: 23 May 2012 Comentarii (0)

Lexus lanseaza linia RX F-Sport
Noutati-auto

Divizia de lux a celor de la Toyota a venit recent cu o propunere interesanta, Lexus RX F-Sport. Acest model va spori performanta si va reduce consumul de combustibil. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Audi A3 - Evolutia modelului de la prima generatie pana acum
Noutati-auto

Audi A3 a avut parte de 3 generatii pana acum. De-a lungul acestor generatii s-au produs schimbari interesante, atat la nivel estetic cat si la nivel de performanta. Daca sunteti curiosi sa vedeti aceasta evolutie, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Imagini oficiale cu Audi Q5 Facelift
Noutati-auto

Cei de la Audi au lansat pe internet primele imagini cu noul Q5. Modelul vine cu o serie de modificari estetice dar si de performanta. Noul Q5 arata bine si abia asteptam sa vedem cum se comporta. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (6) Data: 21 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1826 :: 15.31MB