No SSO cookie

TUNING: Mercedes C63 AMG

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Mercedes C63 AMG
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit produs de renumitul tuner VATH. Au fost aduse modificari majore cand vine vorba de performanta. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Vara trecuta, cei de la Mercedes au lansat C63 AMG Black Series Edition. Acest model a fost lansat pentru cei ce ravneau la o performanta mai mare.
Sub capota acelei versiuni puteam gasi un motor V8 de 6.2 litri care producea 510 cai putere, cu aproape 60 de cai putere mai mult decat versiunea de baza.
Se pare ca cei de la VATH nu au fost multumiti cu aceasta performanta. De aceea ei au creat un kit special care transforma masina intr-un adevarat monstru pe patru roti. Astfel, ei au reusit sa aduca modificari motorului astfel incat sa produca 746 cai putere si 800 Nm.
Modificarile aduse motorului il vor costa pe proprietar aproximativ 38.500 euro. Modelul va avea o viteza maxima de 350 km/h si va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde.
Pentru un cost suplimentar, cei de la VATH vor oferi un sistem nou de suspensii, un sistem de frane mai performant, precum si jante noi sport.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si sa ne lasati comentariile si sugestiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1846 :: 22.12MB