No SSO cookie
Noua gamă de bujii de aprindere BERU Iridium
Noutati-auto

Noile bujii cu iridiu completează gama de sisteme de aprindere BERU, oferind durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor poluante

Imagini (0) Data: 22 June 2017 Comentarii (0)

GENEVA 2017: Noul Nissan Qashqai
Noutati-auto

Cel mai bine vândut crossover din Europa aduce ProPILOT și, în plus, o gamă deevoluţii premium în materie de design, tehnologie și performanță

Imagini (19) Data: 8 March 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: noul Porsche Panamera
Noutati-auto

Noul Porsche Panamera este un Gran Turismo regândit și redesenat care îmbină, mai mult decât oricând, performanța unei mașini sport autentice și confortul unei limuzine de lux

Imagini (17) Data: 29 June 2016 Comentarii (0)

BMW M6 Coupé Competition Edition
Noutati-auto

Noul BMW M6 Coupé Competition Edition este prezentat de BMW M GmbH la cea de-a 66-a ediţie a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt (IAA), care va fi deschis în perioada 17-27 septembrie 2015, iar modelul ridică nivelul de personalizare a acestui coupé de înaltă performanţă la noi maxime.

Imagini (5) Data: 16 September 2015 Comentarii (0)

OFICIAL: Cel mai puternic sedan Audi este S8 Plus
Noutati-auto

Cu 605 cai putere și o viteză maximă de 305 km/h, noul Audi S8 plus este o declarație puternică de performanță, fiind cel mai potent sedan din gama Audi.

Imagini (24) Data: 7 August 2015 Comentarii (0)

Vânzările Hyundai Elantra la nivel global au depăşit 10 milioane de unităţi
Noutati-auto

Elantra a dăpăşit 10 milioane de unităţi vândute la nivel global, fiind primul model Hyundai, şi unul dintre cele 10 din istoria industriei auto, care trece de acest prag. Lansată în urmă cu 24 de ani, în 1990, Elantra a atins impresionanta performanţă prin vânzări anuale de peste 420.000 de unităţi, aproximativ 1.100 de exemplare pe zi.

Imagini (3) Data: 4 November 2014 Comentarii (0)

Range Rover SVR, prezentat la Goodwood Festival of Speed
Noutati-auto

Prototipul SVR de înaltă performanţă al Range Rover Sport, prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed

Imagini (4) Data: 4 July 2014 Comentarii (0)

Stingray se întoarce: Chevrolet Corvette 2014
Noutati-auto

Chevrolet redefineşte performanţa modernă odată cu lansarea de astăzi a noului model Corvette Stingray. Doar un Corvette ce îmbină perfect tehnologia, designul şi performanţa poate purta legendarul nume Stingray.

Imagini (0) Data: 19 January 2013 Comentarii (0)

Chevrolet Spark EV - Un autovehicul electric competitiv
Noutati-auto

Modelul Chevrolet Spark EV 2014, prezentat la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles, îmbină performanţa inteligentă şi tehnologiile de conectivitate pentru a crea un autovehicul mini de oraş cu cinci uşi la un preţ accesibil.

Imagini (5) Data: 28 November 2012 Comentarii (0)

Primul exemplar Nissan Juke-R
Noutati-auto

Rebelul Nissan Juke-R face primii pasi – in realitate si in realitatea virtuala a jocurilor electronice. Primul exemplar Juke-R  este construit, testat si gata pentru livrare,in timp ce versiunile de performanta Nissan Juke sunt noile staruri in jocul Gameloft Asphalt 7: Heat. Juke NISMO isi face intrarea pe piata europeana… printr-un nou joc pentru telefonul mobil.

Imagini (21) Data: 18 October 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1550 :: 15.42MB