No SSO cookie

Vânzările Hyundai Elantra la nivel global au depăşit 10 milioane de unităţi

voteaza
(0/ 0)
Vânzările Hyundai Elantra la nivel global au depăşit 10 milioane de unităţi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Elantra a dăpăşit 10 milioane de unităţi vândute la nivel global, fiind primul model Hyundai, şi unul dintre cele 10 din istoria industriei auto, care trece de acest prag. Lansată în urmă cu 24 de ani, în 1990, Elantra a atins impresionanta performanţă prin vânzări anuale de peste 420.000 de unităţi, aproximativ 1.100 de exemplare pe zi.

 
 

Acest rezultat reprezintă o dovadă a popularităţii de care se bucură Hyundai Elantra, prin designul, funcţionalitatea şi performanţele sale de top”, a declarat Tak Uk Im, Hyundai Motor’s Chief Operating Officer. “Prin intermediul acestui model, compania noastră a demonstrat, de asemenea, abilitatea de a se adapta preferinţelor consumatorilor, mereu în schimbare, şi de a introduce pe piaţa vehiculelor compacte caracteristici specifice iniţial modelelor de lux, din clasele superioare.”

elantra_interior

 

Valoarea modelului Elantra, aflat la a cincea generaţie, a fost atestată de-a lungul timpului de numeroase titluri internaţionale, clasându-se pe primul loc în segmentul său, în topul J.D. Power 2014 U.S. Initial Quality StudySM (IQS), în ceea ce priveşte calitatea iniţială. Elantra a câştigat şi numeroase premii, printre care Maşina Anului în America de Nord, titlul Autobest în Europa, dar şi Maşina Anului în Africa de Sud şi Canada, în 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2276 :: 22.18MB