No SSO cookie
Rompetrol vrea sa depaseasca vânzarile Petrom în 2005
Noutati-auto

Grupul Rompetrol, al doilea ca mărime din sectorul petrolier românesc, intenţionează să depăşească vânzările concurentului Petrom până în 2005, a afirmat preşedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, într-un interviu acordat, miercuri, agenţiei Reuters.

Imagini (0) Data: 5 March 2004 Comentarii (0)

Petrom va produce motorina la standarde Euro V
Noutati-auto

Societatea Naţională a Petrolului Petrom SA intenţionează ca, până la finele anului 2006, să producă numai motorină la standard Euro V. Petrom va deveni primul producător naţional şi printre puţinii la nivel mondial de motorină la standard Euro V, ca urmare a modernizării instalaţiei Hydrobon de la sucursala Arpechim Piteşti, informează Ministerul Economiei şi Comertului.

Imagini (0) Data: 21 January 2004 Comentarii (0)

OMV a lansat în România o motorina speciala de iarna
Noutati-auto

OMV a lansat, începând de joi, 6 noiembrie, în reţeaua de benzinării din România, motorina Alpine Diesel, special creată pentru anotimpul rece, disponibilă la pompe la preţul de 22.690 de lei/litru.

Imagini (0) Data: 6 November 2003 Comentarii (0)

OMV a înregistrat rezultate record pentru prima jumatate a anului
Noutati-auto

Grupul petrolier OMV, lider de piaţă în Europa Centrala şi de Est, a anunţat rezultate financiare excelente pentru prima jumătate a anului 2003, compania înregistrând cel de-al doilea rezultat record la nivel semestrial din istoria firmei.

Imagini (0) Data: 26 August 2003 Comentarii (0)

OMV a lansat noua benzina iMOTION Euro Super 98
Noutati-auto

OMV România Mineraloel, a început, de luni, comercializarea în toate staţiile de distribuţie a noului carburant iMOTION Euro Super 98, un combustibil aditivat cu “Energy Extra” şi care respectă normele de poluare Euro 4, informează un comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 17 July 2003 Comentarii (0)

Petrom nu modifica pretul motorinei
Noutati-auto

SNP Petrom a anunţat că preţul motorinei la poarta rafinăriei nu se va modifica în urma deciziei de a livra către staţiile proprii, începând din luna iulie, numai sortimentul de motorină Euro 3.

Imagini (0) Data: 27 June 2003 Comentarii (0)

OMV România a lansat un program de training
Noutati-auto

Toţi angajaţii companiei OMV Romania au intrat într-un program de training, obiectivele vizate fiind mai buna înţelegere a nevoilor clienţilor prin contactul cu aceştia, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 4 June 2003 Comentarii (0)

OMV Rally Team a câstigat prima etapa a CNR
Noutati-auto

OMV Rally Team a ocupat prima poziţie în Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) după prima etapă, Raliul Braşovului, desfăşurată între 4 şi 6 aprilie, în urma victoriei lui Emanuel Ilinca, pe un Mitsubishi Evo 6, potrivit autorally.ro.

Imagini (0) Data: 7 April 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0653 :: 15.27MB