No SSO cookie

Petrom nu modifica pretul motorinei

voteaza
(0/ 0)
Petrom nu modifica pretul motorinei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SNP Petrom a anunţat că preţul motorinei la poarta rafinăriei nu se va modifica în urma deciziei de a livra către staţiile proprii, începând din luna iulie, numai sortimentul de motorină Euro 3.

 
 
[poza1s]Măsura Petrom de a produce numai motorină care are un conţinut de sulf de 0,035%, se aliniază normelor europene EN 590/2002, corespunzătoare unui standard de poluare Euro 3. Această decizie a fost luată pentru protejarea mediului înconjurător şi a populaţiei, în vederea cerinţelor de integrare a României în Uniunea Europeană. „Lucrările de modernizare a instalaţiilor permit ca Petrom să poată comercializa produsul fără modificări de preţ la poarta rafinăriei”, se arată în comunicatul SNP Petrom. De asemenea, rafinăriile Petrom au început deja să producă şi sortimentul de motorină Euro 4, cu un conţinut de sulf maxim de 0,005%. Un pas important pentru protejarea mediului va fi făcut şi pentru motorina de tractor care va fi produsă în exclusivitate pentru agricultură, şi care va avea un conţinut de sulf de maximum 0,2%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1813 :: 17.76MB