No SSO cookie

OMV Rally Team a câstigat prima etapa a CNR

voteaza
(0/ 0)
OMV Rally Team  a câstigat prima etapa a CNR
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

OMV Rally Team a ocupat prima poziţie în Campionatul Naţional de Raliuri (CNR) după prima etapă, Raliul Braşovului, desfăşurată între 4 şi 6 aprilie, în urma victoriei lui Emanuel Ilinca, pe un Mitsubishi Evo 6, potrivit autorally.ro.

 
 
[poza1s]De asemenea, colegul lui Ilinca, a înregistrat al treilea timp final la finalul competiţiei, încadrând în acest fel echipa RAFO Racing, reprezentată prin Gunther Graef, care a ocupat locul secund rulând tot pe un Mitsubishi EVO 6. Locul 4 a fost ocupat de echipajul Badea Sorin/Itu Sorin, iar pe 5 s-a aflat echipajul Banciu Valentin/Budai A.
În ultima etapă a competiţiei, Braşov – Poiana Braşov, au luat startul doar jumătate din echipajele înscrise, în urma unei suite de abandonuri. Astfel, din 55 de echipaje înscrise la start, doar 32 au reuşit să termine cursa.
[poza2d]În lista celor care au renunţat se înscrie şi Dan Gartofan, liderul raliului de la sfârşitul zilei a 2-a, el fiind nevoit să abandoneze din cauza maşinii de concurs care a refuzat să mai pornească după ultima alimentare.
Unul dintre favoriţii acestui raliu, pilotul Bogdan Marişca, fost, de asemenea, nevoit să abandoneze, în urma unei ieşiri în décor. a abandonat in urma unei ieşiri în decor. Chiar dacă în acest an Raliul Braşovului – etapa inaugurală a CNR – s-a desfăşurat în aprilie, cu două săptămâni mai târziu faţă de anul trecut, motivul principal fiind evitarea timpului capricios de la început de an, efortul organizatorilor nu a putut ocoli, nici de această dată, zăpada şi vremea rea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1914 :: 22.09MB